Най-довереният човек на Красимир Каменов-Къро от поне 20 години –

...
Най-довереният човек на Красимир Каменов-Къро от поне 20 години –
Коментари Харесай

Ето го втория убит с Къро – бодигарда Сашо ФБР-то

Най-довереният човек на Красимир Каменов-Къро от най-малко 20 години – телохранителя му Александър Методиев, е мъжа, който е разстрелян с него в ЮАР. Това бе разкрито от източници в подземния свят, написа lupa.bg. На този стадий полицията в африканската страна не е разкрила самоличността на нито един от убитите 4 души.

Близки до Методиев обаче признават, че от през вчерашния ден нямат никаква връзка с него. Той е компактно до Красимир Каменов в ЮАР и сега на изтезанието е бил в имението.

Александър Методиев работи за Къро доста от дълго време и последователно се трансформира в дясната му ръка. Той е прочут с прозвището си Сашо ФБР-то.

Изпълнява и доста мръсни поръчки на Къро. Сред дилемите му е била и да образова на точна пукотевица останалите хора на боса. „ Нямаше метод да започнеш работа при Къро, без преди този момент да те ревизира и образова Сашо ФБР-то. Той подбираше персонално момчетата и ги превръщаше в същински войни “, разкриват хора от обкръжението на разстреляния Красимир Каменов.


Къро с охранителя си Сашо ФБР-то. Двамата бяха разстреляни през вчерашния ден сутринта в имението на боса в ЮАР

В ъндърграунда се знае, че телохранителя Александър Методиев е в главната на убийството и на различен прочут под земята необут – Милчо Бонев – Бай Миле. Месец преди убийството на бай Миле в ресторант градина „ Славия “, шефът на защитата на Къро закупува няколко бронежилетки от столичен оръжеен магазин. В следствие една от бронежилетките със подобаващ сериен номер е открита в изоставения от убийците автомобил „ Субару “, с който е осъществен закононарушението.

Тогава криминалисти от Столична дирекция на вътрешните работи и ГДНП стремително задържат Сашо ФБР-тои той търка наровете на столичното разследване в продължение на седмици, само че съпричастността му към убийството инцидентно или не не е потвърдена. След това е измъкнат персонално от Къро.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР