Най-доброто за България е Северна Македония и Албания да са

...
Най-доброто за България е Северна Македония и Албания да са
Коментари Харесай

Борисов: Има опит Северна Македония отново да се върне в руското влияние, най-добре да е в ЕС и НАТО

Най-доброто за България е Северна Македония и Албания да са в Европейския съюз и НАТО, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията на среща с депутати. Според него има опит още веднъж Северна Македония да се върне в съветското въздействие, като това по думите на Борисов се прави целеустремено и доста интензивно, оповестява Българска телеграфна агенция.
Един престъпен акт като пребит българин прави народа напълно на страната на този човек, а това може да ни „ лашне “ в друга посока, която е напълно в интерес на Путин и неговите геостратегически проекти за Балканите, разяснява Борисов. 

Българинът Християн Пендиков беше пребит на 19-и януари вечерта в Охрид. Той получи тежки контузии и се лекува във Военномедицинска академия-София, като положението му се усъвършенства след интервенция поради счупена челюст. Вчера президентът Румен Радев съобщи в Перник, че казусът с Християн Пендиков е израз на десетилетна политика на втълпяване на ненавист към българите и към всичко българско в Република Северна Македония. 
На изключителната среща с депутатите на пГЕРБ Бойко Борисов упрекна водачите на " Демократична България " Христо Иванов и " Продължаваме Промяната " Кирил Петков и Асен Василев, че са отсъствали от пленарната зала в Народното събрание, тъкмо когато се е гласувала правосъдната промяна. Повод за коментара му бяха гласуваните на първо четене промени в Наказателно-процесуален кодекс с механизъм за надзор върху основния прокурор.
" Какъв факт е това, че когато ще гласуваме правосъдната промяна, Христо Иванов го няма в залата да направи кворума? Господата Кирил и Асен ги няма в залата. Целия ден... Извинявайте! И някои водещи да изпадат в нервност и да вършат Добрев отговорен, че тях ги няма, няма да го позволяваме повече. Лъжите им и фантасмагориите им - аз къща в Барселона не съм имал, очаквам с неспокойствие испанците да се произнесат, в случай че не са се и произнесли към този момент, нито съм имал кюлчета. Чакам с неспокойствие това да се случи.

ГЕРБ - отговорни за правосъдната система? Да, да, по тази причина и Кирил, и Асен, и Христо Иванов ги нямаше и не направиха кворума. Съжалявам, бяхме единствено 67. Другия път ще бъдем 105. Нали ние ще им работим, а те ще вървят по кръчмите и по парапетите да се забавляват. Сега, извинявайте, огромна неточност, признавам. Вместо да им оставим да си се разхождат, да си смъкват материали от медиите. Другия път ще сме повече депутати след изборите и към този момент това ще могат да вършат. Съжаляваме, че тоя път по този начин се получи, на сутринта ще го гласуваме, както го направихме, само че вечерта, умисълът им - надали не ГЕРБ порвалили кворума. Представяте ли си безочливост, бе? ", съобщи Борисов.
Източник: Българска телеграфна агенция, Българска национална телевизия
Следвайте " Гласове " в
 
28 Яну 202345128 Яну 2023109027 Яну 2023119927 Яну 2023126827 Яну 2023241427 Яну 20231127КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани22 Яну 2023284111 Яну 2023179023 Яну 2023203726 Яну 2023219
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР