Най-добрият защитник на Левски - Ноа Сонко Сундберг може и

...
Най-добрият защитник на Левски - Ноа Сонко Сундберг може и
Коментари Харесай

Прочут чакръкчия даде надежда на Левски и Сундберг

Най-добрият бранител на Левски - Ноа Сонко Сундберг може и да играе против ЦСКА - София, макар че получи сериозна травма в глезена в мача с Локомотив (София) в събота. Гамбиецът, който има и шведски паспорт, бе отписан за дуела с " алените ", само че фамозният в цяла България чакръкчия - Паско Райчев дал очаквания на Левски, че ще го вдигне на крайници. Вчера Сундберг, дружно с лекаря на Левски и помощник-треньора Димитър Телкийски, посетиха кабинета му в Пловдив.

" Става дума за навяхване. Стъпил е върху крайници на вратаря и е изкълчил глезена си. За благополучие няма скъсани връзки. Глезенът му е издут, бяха му поставили шина. Аз обаче съм оптимист, че ще съумея да му оказа помощ и да го възстановя за мача с ЦСКА ", изясни пред " Мач Телеграф " Паско Райчев.

" Доколкото разбрах от Телкийски, Сонко е доста значим състезател за тима и ще направя всичко допустимо той да играе в неделя. В четвъртък ще се забележим за още един обзор, знам какво би трябвало да се направи и съм им споделил на левскарите. Аз съм оптимист и мисля, че ще играе в неделя, в случай че би трябвало и с превързан гален ", добави Райчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР