Най-добрият вариант за нов премиер на България е Петър Стоянов,

...
Най-добрият вариант за нов премиер на България е Петър Стоянов,
Коментари Харесай

Милена: Петър Стоянов ще е най-добър премиер

Най-добрият вид за нов министър председател на България е Петър Стоянов, уверена е " безконечната бунтарка " Милена Славова.

" Петър Стоянов е индивидът за този пост. Абсолютно потвърдено през годините ", сигурна е Милена. " Премиер на страната би трябвало да е човек, който не лъже, не краде, учтив е, не прави гафове... Петър Стоянов е подобен политик ", стимулира избора си изпълнителката.

Драмата кой да застане отпред на страната се развихри, откакто Кирил Петков разгласи, че гони 70 съветски дипломати, а Българска социалистическа партия скочиха против него. Вчера стана ясно, че " Продължаваме промяната " оферират Асен Василев за министър-председател.

За Милена фактът, че Стоянов е бил към този момент президент, е единствено в плюс за България.

" Исках той да бъде още веднъж държавен глава, само че Стоянов се отхвърли. Опитът и качествата му обаче ще му дадат опция да бъде един незабравим министър председател ", уверена е поп звездата. 

От своя страна Костадин Георгиев - Коцето Калки изброи качествата, на които по негово мнение би трябвало да дава отговор " идеалният министър председател " на България.

" На първо място - да не служи на непознати посолства ", безапелационен е изпълнителят на " Векът на любовта ".

" За мен това би трябвало да е човек, който няма да се пързаля по линията ляв или десен или да парадира с сходни нелепости, а да следи за обществената правдивост. Тоест да е зает с това хората в България да живеят добре ", добави артистът.

" Досега в продължение на 30 години ни излъгаха всички ", установи с мъка фронтменът на " Медикус ". Въпреки това напоследък той е разкрил за себе си БГ политика, който заслужава в най-голяма степен доверието му.

" С доста положителни усещания съм от Стефан Янев. Той има качествата, на които държа. Но въпреки всичко човек би трябвало да има едно мислено ", прецизира Коцето-Калки, който може би не помни, че Янев бе свален от поста на боен министър тъкмо тъй като не изиска да назове войната в Русия с същинското й име.

Колежката на Калки Теди Кацарова признава, че й е доста мъчно да уточни най-достойния да оглави държавното управление роден политик.

" Аз съм от поколението, което е видяло какво беше в България преди 10 ноември, какво стана по-късно. И в единия строй съм живяла, и в другия. За страдание, сега младежите са толкоз комплицирани ", показа за изданието щерката на Силвия Кацарова.

За нея най-важният аршин за сполучливо ръководство е " стабилността на страната ".

" Никой не желае да живее в чужбина, децата му да живеят надалеч от България, фамилиите да са разграничени, хората да бягат от тук... ", акцентира поп певицата.

Тя е уверена, че политикът, който може да обезпечи тази непоклатимост, е съвършен за министър-председател.

" Много е значимо също той да може да удържа на обещанията си. С него да може да се гордеем, да може да взима верните решения... И след една година да сме също толкоз удовлетворени от него, колкото сме удовлетворени, когато го избираме ", сподели за вестника Теди Кацарова.

" Хората се разочароват и даже да се появи някой прочут на хоризонта, към този момент има толкоз насъбрано съмнение... ", споделя още изпълнителката, представена от " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР