Най-добрият съпруг според зодията 12-то място – БлизнациКогато ви е

...
Най-добрият съпруг според зодията 12-то място – БлизнациКогато ви е
Коментари Харесай

Най-добрият съпруг според зодията – разберете кой е той!

Най-добрият брачен партньор съгласно зодията

12-то място – Близнаци
Когато ви е необходим, него го няма, само че когато не ви би трябвало, той е напълно ваш. С всички съпътстващи наслади: като хазартен дълг, петдневен запой и бременна държанка. Той е пропуснал да пристигна и на вечеря. Между другото, може да изиска и пари. Като цяло можете да издържите този призрачен сън единствено по три аргументи: той е богът на секса, той е неизмеримо интелигентен и приказно проницателен, той е богът на секса. Да, той е два пъти господ!

11-то място – Риби
Ако той изиска нещо, би трябвало да му бъде обещано неотложно. Трябва да бъдете като грижовна и строга мама, която да му се скара, когато стартира да хленчи и да тропа с крайник. От друга страна, няма по-отдаден брачен партньор от Риби.

10-то място – Стрелец
Това е идеалният брачен партньор: сантиментален, само че удобен, самоуверен, само че гальовен, прелестен ухажор и грижлив татко, да живеете с него е леко и прелестно.

Рано или късно Стрелецът въпреки всичко ще реши, че му е станало отвратително скучно и ще реши да се ожени още веднъж. Така че преди сватбата би трябвало да ревизирате коя поред брачна половинка ще бъдете.

9-то място – Скорпион – брачен партньор деспот
Има две отзиви: неговото и неверното. Не е наложително да има вярно мнение. Основното е да се изразявате с задоволително ентусиазъм. Всичко останало също би трябвало да се прави с възторг, в това число осъществяването на съпружеския дълг, готвенето на чорба, както и поддържането на реда в къщата, в живота и в душата на Скорпиона.

8-мо място – Рак
Съпруг за образец: хубав и харизматичен, виновен брачен партньор и татко, който знае, че е задължен да устоя фамилията си, само че и да оказва помощ в развъждането на децата и в ежедневните отговорности. Той обича жена си, носи я на ръце и я глези с дарове. Вярно, единствено на обществени места. Вкъщи сяда на дивана, отваря си бира, включва тв приемника и се трансформира в тиква.

7-мо място – Овен
Егоист и грубиянин. Под обичания му диван можете да намерите освен мръсни чорапи, само че и части от пица и бутилка от бира.
Но Овенът е сигурен, че има най-хубавата брачна половинка на света и споделя на всички за това.

6-то място – Водолей
Почетното централно място отива при Водолея. Носи скромна сума пари, изяжда вчерашния борш и покорно почиства котешката тоалетна. Притежава лек темперамент и възприятие за комизъм.

5-то място – Телец
Предан и грижлив брачен партньор и татко. Никога не се предава. Никога няма да се промени. Миролюбив и спокоен. Винаги е удовлетворен. Верен, толерантен, благ и отвратително отегчителен.

4-то място – Везни
Няма значение от какъв брой години е женен, той ще засвидетелства любовта си всеки ден, ще подарява червени рози, ще сервира кафе в леглото и ще сервира изненади на жена си без причина. Съпружеският дълг извършва по-добре и от Близнаци, като остава правилен на жена си, до момента в който гибелта не ги раздели. Той схваща мистериозната женска душа, тъй че няма потребност да му обяснявате нищо. Съпруг, който може да трансформира живота на жена си в сантиментална приказка.

3-то място – Козирог
Почетното трето място отива при Козирога – мъж, за който несъмнено би трябвало да се омъжите, в случай че имате шанса да го срещнете. Козирогът е просто ходещ набор от мъжки добродетели: интелигентен, хубав, почтен, обаятелен и благ и най-важното – Козирогът ще резервира всички тези качества до старостта си. Той има единствено един минус – не желае да се дами. Но в случай че го направи, ще имате персонален супергерой.

2-ро място – Лъв
Лъвовете се женят извънредно за редки хубавици – или за дами, които съумеят да ги убедят, че са редки хубавици (това не е трудно). Той се грижи за жена си като за дете, глези я с дарове, носи я на ръце и я води за ръка до такава степен, където по някаква причина тя не желае да отиде. Вярно е, че за всичко това ще би трябвало неуморно да му се възхищавате. Ако Лъвът не бъде окуражителен в точния момент, той повяхва като цвете.

Вижте още: Народни средства при витилиго – лесни за подготвяне и приложимост

1-во място – Дева
Умен, хубав и добре поддържан. Той изкарва положителни пари, готви великолепно, чисти и възпитава децата. Той е благонадежден сътрудник, който в никакъв случай няма да ви съобщи, деликатен и гальовен ухажор и най-хубавият ви другар. Това е най-хубавият брачен партньор в зодиака.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР