Най-добрият профайлър у нас Неделчо Стойчев празнува 60-годишен юбилей. Той

...
Най-добрият профайлър у нас Неделчо Стойчев празнува 60-годишен юбилей. Той
Коментари Харесай

Профайлър номер 1 стана на 60

Най-добрият профайлър у нас Неделчо Стойчев чества 60-годишен празник. Той има голям принос както в разкриването на най-жестоките убийци у нас, по този начин и в разобличаването на рискови незаконни банди, заяви " Фрогнюз ".

В момента Неделчо Стойчев е ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи. Преди това е оглавявал Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи. Профайлърът има решителен принос в разплитането на случаи като опита за нападение на Ахмед Доган, убийството на Мирослава от Перник, отвличането на дъщерята на Евелин Банев-Брендо-Лара, групата за мокри поръчки „ Килърите “, бандата за отвличания „ Наглите “ и десетки други тежки похищения върху личността. Колегите му споделят, че е „ факир “ при работа с детектора на лъжата.

За насилниците психологът споделя: „ Това са хора с примитивна ценностна система. За тях човешкият живот не е важен. Вероятно това е разследване от метода, по който са израснали, и в множеството случаи това е обвързвано с изчезнал татко. Според теорията майката е индивидът, който дава обич, грижа и основава уют на децата, до момента в който бащата е този, който основава разпоредбите и следи за тяхното съблюдаване, споделя кое е положително, кое неприятно, кое е вярно и кое не би трябвало да се прави.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР