Най-добрият приятел на масовия убиец от Дейтън, Охайо може да

...
Най-добрият приятел на масовия убиец от Дейтън, Охайо може да
Коментари Харесай

Най-добрият приятел на убиеца от Дейтън може да помогне да се разберат причините за трагедията

Най-добрият другар на всеобщия палач от Дейтън, Охайо може да разкрие аргументите за кървавото закононарушение, съобщи БГНЕС.
Чарлс Биърд, по прякор Чейс, бил в колата дружно с Конър Бетс и сестра му. Тримата пътували дружно до квартала с нощни заведения в Дейтън, където Бетс умъртви 9 души и рани повече от 30, преди да бъде отстранен от полицията.
Чейс е бил един от първите простреляни, само че е оживял и управляващите се надяват да се възвърне, с цел да разкрие какво е предиздвикало най-хубавия му другар да извърши нападението.
Полицията не може да каже какви са претекстовете на Бетс, който атакува клиенти, чакащи на опашка пред нощно заведение в Дейтън. Той явно е подготвял нападението, като се бил въоръжил с автомат AR-15 и 250 патрона за него. Убиецът носел и бронирана жилетка, и защитни слушалки. Според експертни оценки, единствено бързата реакция на полицейски патрул, който е прострелял Бетс по-малко от минута, откакто той е разкрил огън, е предотвратила доста повече жертви.
Разследващите считат, че първичната информация, че сестрата на Конър Бетс е била в интимни връзки с Чейс не е вярна. Приятелят на килъра имал връзка с друга жена.
Следователите отишли да разпитат родителите на Чейс. Близостта сред него и килъра се потвърждавала от профилите му в обществените мрежи, където двамата имат доста фотоси дружно, още от времето, в което са били възпитаници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР