Най-добрият ни тенисист се намира в Австралия, където е в

...
Най-добрият ни тенисист се намира в Австралия, където е в
Коментари Харесай

ВИДЕО: Григор показа с колко кляка във фитнеса

Най-добрият ни тенисист се намира в Австралия, където е в очакване на първия за годината шампионат от Големия шлем Australian Open. Гришо към този момент взе присъединяване в тенис шампионат в Мелбърн, само че отпадна на полуфиналите. Сега българинът прави последни тренировки преди началото на Откритото състезание на Австралия.
Гришо влезе в ролята на екскурзовод за уредниците на Australian Open, с цел да покаже новия корт, както и фитнес залата на шампионата. Пред камерата на AO Григор разкри и с какъв брой кг кляка. Българинът призна, че прави клекове с 85 кг, което е добре за неговото телосложение.
“Намираме се в новия фитнес. Това е машината, на която можете да вършиме клекове с тежести. С нея това упражнение е много по-безопасно и по тази причина доста играчите я употребяват. Аз подвигам към 85 кг. Изглеждам кокалест, само че за човек с моите размери това е положително достижение “, показа Гришо.
Григор призна, че тренира с повече тежести в предсезонната подготовка, защото в спортен интервал това не е целесъобразно, тъй като рискува да се контузи или да загуби от бързината си. Преди мачове той прави повече извършения с предпазен темперамент, с цел да се запази здрав и в оптимална форма.
(припомнете си мача в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР