Най-добрият ни тенисист Григор Димитров засне специално видео за феновете

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров засне специално видео за феновете
Коментари Харесай

Гришо тъгува за турнира в Куинс

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров снима особено видео за почитателите в Куинс, защото точно Fever-Tree Championships трябваше да се организира сега.

Българинът бе декларирал присъединяване в конкуренцията, която завоюва през 2014 година, само че поради пандемията от ковид целият сезон на трева бе анулиран.

" Здравейте, аз съм Григор Димитров. Исках единствено да кажа какъв брой съм печален, че няма по какъв начин да се състезавам на шампионата в Куинс. Това е едно от най-любимите ми места по това време от годината. Връща доста хубави мемоари – през 2014 година завоювах, заема особено място в сърцето ми ", сподели Димитров във видео, споделено в страницата на шампионата в " Туитър ".

“A very special place in my heart.”

Right back at you, @GrigorDimitrov #QueensTennis pic.twitter.com/oVBqvSHpxA
— Fever-Tree Championships (@QueensTennis) June 18, 2020

" Тъжно е, само че здравето е преди всичко – пазете се и се надявам да ви видя следващата година. Чао. ", прибавя първата ни ракета.
Григор Димитров дойде в Задар за идващия шампионат на Ноле "Трябват ни такива положителни неща ", съобщи българският тенисист
Гришо към този момент е в хърватския град Задар, където през уикенда ще се организира вторият мини показателен шампионат от " Адриа Тур ", отганизиран от международния номер 1 Новак Джокович.

Преди седмица българският тенисист се включи в шампионата в Белград. Той записа две загуби и една победа, които не му бяха задоволителни, с цел да играе на край. Победител в сръбската столица стана австриецът Доминик Тийм.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР