Най-добрият ни тенисист Григор Димитров започна по успешен начин новата

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров започна по успешен начин новата
Коментари Харесай

Григор с първа победа за годината след уникален обрат

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров стартира по сполучлив метод новата година, откакто победи аржентинеца Факундо Банис с 5-7, 7-6(3), 6-3 в мач от втория кръг на шампионата от сериите АТП 250 в Мелбърн, който е подгряващ за Откритото състезание на Австралия.

Григор трябваше да се потруди крепко, с цел да стигне до триумф против 76-ия в света Банис. Димитров позволи два пробива в първия сет, в това число един в края, с цел да изостане в резултата. Във втората част Банис проби в деветия гейм и сервираше за мача, само че Григор съумя незабавно да върне пробива и да вкара сета в тайбрек, в който се наложи със 7-3 след пет следващи извоювани точки в края. В решаващата трета част Димитров завоюва пет от заключителните шест гейма, с цел да затвори мача след два часа и 53 минути игра.

По този метод хасковлията се класира за четвъртфиналите на конкуренцията, където ще срещне американеца Макензи Макдоналд или Ботич ван де Заншулп от Нидерландия.
Свързани вести Григор против Мъри или Багнис на старта в Мелбърн Григор и Димитър Кузманов резервират позиции, рекордно класиране за Лазаров Гришо и Гофен с победа на двойки в "Melbourne summer set "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР