Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се завърна на корта през

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се завърна на корта през
Коментари Харесай

Григор Димитров излиза за първия си двубой в Монреал в понеделник

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се завърна на корта през миналата седмица с присъединяване на АТР 500 конкуренцията във Вашингтон, където записа сложен трисетов триумф на старта, а по-късно отстъпи на Себастиан Корда след поврат. Сега на нашето момче му следва да се включи в Мастърс шампионата в Монреал, като през този сезон ще можем да го забележим както в конкуренцията на сингъл, по този начин и в надпреварата по двойки, където негов сътрудник ще бъде международният №8 Андрей Рубльов.

Още в първия спортен ден на шампионата ще можем да се насладим на изявите на родния ни представител, защото в понеделник дружно с олимпийския първенец на смесени двойки от Игрите в Токио ще открият присъединяване си при тандемите. Техни противници ще бъдат одобрените експерти при дуетите - Матю Ебдън и Макс Пърсел, които победиха на тазгодишния Уимбълдън, само че след това позволиха ранни провали на шампионатите в Атланта и Лос Кабос.

Двубоят, противопоставящ българо-руския тандем на добре сработените австралийци, е подложен втори в програмата за понеделник на корт №9 и ще стартира директно след края на срещата сред Алекс Молчан и Макензи Макдоналд. Това значи, че предстоящото начало на конфликта с присъединяване на първата ни ракета е не преди 20:30 часа българско време, като вие още веднъж ще имате опция да го наблюдавате на нормалните линкове в Tennis.bg.

Корт №9 (начало 19:00 часа):

1. Алекс Молчан - Макензи Макдоналд

2. Григор Димитров/Андрей Рубльов - Матю Ебдън/Макс Пърсел

3. Бенжамен Бонзи/Гаел Монфис - Вашек Поспишил/Яник Синер

4. Адриан Манарино - Артур Риндеркнех

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР