Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се представи по безупречен начин

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се представи по безупречен начин
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Хуберт Хуркач

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се показа по безукорен метод в откриващия си дуел на конкуренцията от категория АТР 500 в Ротердам и се наложи безпроблемно над Аслан Карацев, отпускайки му едвам четири гейма. Така родният ни представител си обезпечи място във втория стадий на шампионата, където го чака надалеч по-сериозно тестване в лицето на международния №10 Хуберт Хуркач.

До този миг двамата са се изправяли един против различен в публични дуели единствено два пъти, като във всеки от мачовете успеха бе на страната на първата ни ракета. Трябва да отбележим обаче, че и двете срещи до момента - на Мастърса в Индиън Уелс през 2021-ва и Мастърса в Монте Карло през 2022-ра, са били решавани след тайбрек в третия сет.

Предстоящият конфликт сред Димитров и Хуркач е подложен под номер три в програмата за сряда на втория по величина корт в Ротердам, което значи, че се чака двамата тенисисти да излязат на корта към 15:00 часа българско време, а вие ще имате опция да наблюдавате мача онлайн на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР