Най-добрият ни тенисист Григор Димитров разкри повече подробности за сериозната

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров разкри повече подробности за сериозната
Коментари Харесай

Григор за контузията: Не можех да си обуя чорапите преди мача

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров разкри повече детайлности за сериозната травма в гърба, която му попречи да се опълчи оптимално на Аслан Карацев. Припомняме, че Гришо загуби с 6:2, 4:6, 1:6, 2:6 от съветската сензация на четвъртфиналите на Australian Open.

" Няма смисъл да укривам каквото и да било. Проблемът се появи през вчерашния ден при нормално придвижване. След това се повтори при започване на мача, продължи да се развива и стана непрекъсната. Не можех да обуя чорапите си преди мача, тъй че знаех, че ще бъде мъчно. Пробвах, тъй като това е Големия шлем, адреналинът, бях в доста добра форма преди този момент. Рядко съм бил толкоз добра форма в шампионат от Шлема. Но това е спортът. Уважение към индивида (б.р. Карацев), бореше се от самото начало и правеше това, което трябваше. Това беше неговият ден. Нека продължим напред.

Не обичам да се отхвърлям. Аз съм играч. Когато си на корта, от време на време не мислиш ясно. В края на третия сет просто не можех да се откажа, подобен съм. Ясно е, че съм отчаян, само че мога само да приема позитивното, да си умря няколко дни и да се върна на корта ", съобщи Димитров.
 Григор Димитров завърши присъединяване си на Australian Open след загуба от Аслан Карацев
Контузия лиши фантазията на Гришо, сензацията Карацев извади огромен шанс

Димитров позволи поврат и загуби с 6:2, 4:6, 1:6, 2:6 от руснака
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР