Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри с безкомпромисен успех участието

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри с безкомпромисен успех участието
Коментари Харесай

Григор Димитров отново в игра на US Open преди полунощ в четвъртък

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри с праволинеен триумф присъединяване си в тазгодишното издание на Откритото състезание на Съединени американски щати, откакто преодоля без каквито и да било усложнения съпротивата на международния №110 Стив Джонсън. Нашето момче впечатли с представянето си на начален удар и нанизвайки цели 21 аса, не позволи противникът му да доближи до нито една точка за пробив, като по този начин си обезпечи място във втория кръг.

Там българинът ще се изправи против различен локален представител в лицето на 21-годишния Брандън Накашима, който понастоящем заема 69-ата позиция в международната класация. До този миг двамата състезатели имат единствено един изигран дуел между тях, който се състоя по-рано през тази година в първия кръг на Мастърса в Рим и приключи с обикновен триумф в поредни елементи за родния ни представител.

Предстоящата среща сред Димитров и Накашима пък ще се организира в четвъртък вечерта, като е сложена трета в програмата на корт №17 и ще започва след два женски мача, което значи, че предстоящото ѝ начало е не преди 21:00 часа българско време.

Корт №17 (начало 18:00 часа):

1. Марта Костюк - Виктория Азаренка

2. Паула Бадоса - Петра Мартич

3. Григор Димитров - Брандън Накашима

4. Денис Шаповалов - Роберто Карбайес Баена

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР