Най-добрият ни тенисист Григор Димитров остана доволен от себе си

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров остана доволен от себе си
Коментари Харесай

Григор: Бях на ниво през целия мач

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров остана удовлетворен от себе си при сложния триумф над поляка Хуберт Хуркач, който го класира за полуфиналите на Индиън Уелс.

Въпреки насъбраната отмалялост, Димитров сподели отличен тенис и справедливо надви 3:6, 6:4, 7:6 (2) и откри място измежду четиримата най-хубави в конкуренцията.

„ В интерес на истината не се усещам чак толкоз изтощен, само че въпреки всичко съм удовлетворен, че ще имам ден отмора. Бях доста добре душевен, а това оказва помощ и на тялото. Бях на равнище през цялата среща. Това е нещо, с което се гордея. Опитвам се да извлека позитивите от всичко, което свърших в двата мача през вчерашния ден и днес”, показа Григор Димитров на конференцията след мача.

„ Винаги е мъчно, когато краката ти не те слушат. Нямаш сили, с цел да продължиш. Днес беше мач на душeвността. Той знаеше, че нямам доста сила в себе си, аз също го знаех. Успях да взема значимите точки в моя изгода. Разбира се, имах и шанс с мрежата в сетбола. Той също завоюва значително значими точки, само че когато ножът опираше до кокала, взимах верните решения”, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР