Най-добрият ни тенисист Григор Димитров, който пропусна провеждащия се в

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров, който пропусна провеждащия се в
Коментари Харесай

Гришо оздравя! Отива да играе в Холандия

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров, който пропусна провеждащия се сега шампионат София Оупън заради травма, ще взе участие в надпреварата в Ротердам, започващо идната седмица. Директорът на конкуренцията в холандския град - първенецът на “Уимбълдън ” през 1996 година Рихард Крайчек, разкри, че Гришо е запазил корт за подготовка. Това на процедура значи, че първата ни ракета възнамерява да взе участие в шампионата от категорията ATP 500. 

Както е известно, Димитров е огромният изчезнал на София Оупън. Той пропусна шампионата в " Арена Армеец " поради проблеми с рамото, само че по всичко наподобява, че към този момент е възобновен. 

" Мениджърът на Александър Зверев ми се обади, с цел да ме помоли да му запазим два часа за подготовка в петък. Той желае да тренира интензивно. Григор Димитров и Стан Вавринка също са резервирали подготвителни кортове, което значи, че са здрави, другояче нямаше да го създадат ", изясни пред nos.nl Крайчек.

Световният №4 Григор Димитров евентуално ще е подложен под №2 в схемата, откакто през днешния ден стана ясно, че носителят на рекордните 20 трофеи от “Големия шлем ” Роджър Федерер ще се включи в шампионата. 36-годишният швейцарец ще се опита да стане най-възрастният №1 в историята на мъжкия тенис, като за задачата би трябвало да доближи до полуфиналите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР