Най-добрият ни тенисист Григор Димитров, който е №26 в схемата,

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров, който е №26 в схемата,
Коментари Харесай

Григор Димитров стартира срещу квалификант в Мелбърн, цирк с жребия заради Джокович |

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров, който е №26 в схемата, ще стартира присъединяване си на Откритото състезание на Австралия против състезател от квалификациите.

Това отреди тегленият преди минути чоп в Мелбърн, който се трансформира в медиен цирк поради неяснотата към ориста на лидера в схемата Новак Джокович и закъсня с близо два часа.

При триумф четвъртфиналистът от предходната година ще чака спечелилия от мача сред Беноа Пер и Тиаго Монтейро. При вероятно постигане до трети кръг Димитров ще срещне вероятно четвъртия подложен Стефанос Циципас.

Жребият мина в очакване на вест от държавното управление на Австралия, което към момента не бе оповестило какво счита да прави с Новак Джокович. В часовете на тегленето на жребия беше оповестена конференция на премиера Скот Морисън. Той приказва за ограниченията против разпространяване на ковид и съвсем не взе отношение по въпроса с Джокович, каквито упования имаше. Той направи единствено къс коментар, че въпросът е в ръцете на министъра по имиграционните въпроси Алекс Хоук.

След края на държавния брифинг жребият въпреки всичко беше извършен. Той отреди Джокович да играе със сънародника си Миомир Кецманович в първия кръг.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР