Най-добрият ни сноубордист Радослав Янков разкри любопитни неща около себе

...
Най-добрият ни сноубордист Радослав Янков разкри любопитни неща около себе
Коментари Харесай

Какво обича да готви звездата в сноуборд Радо Янков

Най-добрият ни сноубордист Радослав Янков разкри любопитни неща към себе си, какво обича да готви и яде. Роденият в Чепеларе състезател разкри и детайлности за своята другарка, както и за това по какъв начин той е прекарал месеците, в които всичко бе затворено. Янков приказва за идния сезон в сноуборда пред bTV.
" В тази конюнктура мога да кажа, че съм добре. Имахме усложнения с подготовката. Може би и от тук насетне ще ги усещаме. Стана мъчно най-много с пътуването. Не са и местата, където има доста сняг сега. Ще забележим какво ща стане ", съобщи Янков.

" Сноубордът е моя работа, това, което обичам. Мотивиран съм да го върша. По време на пандемията упражнявах вкъщи. В един миг стана еднакво, скучно, само че това е ситуацията ", съобщи сноубордистът ни.


" Късметлия съм, че пребивавам съвсем в гората, в Чепеларе. Късметлия съм, че имам къща с двор. Не съм затворен в апартамент. Ние сме покрай планината. След като минаха месеците на локдаун, можех да се варирам ", описа още Янков.

" Чак да сготвям доста... не. Всяка година приготвяме домашни буркани с месо. Правя си пататник. След като се върна от лагер, това най-вече ми се яде. Винаги ми липсва нашата родна кухня ", призна той.

" В тази пандемия всеки преоцени някои неща, остана с околните си. Имаше повече време да се замисли за нещата от живота, да си направиш някакви неща вкъщи, да си ремонтираш или най-малко да останеш самичък със себе си. Аз оцених времето с околните. Те са постоянно подценени около моята работа. Винаги, когато пътувам, те са най-ощетени. Поне бяхме дружно ", добави Янков.

" Да, бяхме и с моята другарка няколко месеца неотлъчно. Стояхме си вкъщи в Чепеларе. Вече сме 5 години дружно. В сезона, в който завоювах Големия Кристален Глобус. Заедно сме оттогава. Тя ме познава и от преди триумфите. Подкрепя ме, оказва помощ ми. Прави компромисите от нейна страна. Благодарен съм, че ме поддържа и обича ", сподели още Янков.

" Публика няма да има. Ние упражняваме с немския народен тим, защото аз съм един играч. Сверяваме си часовниците непрекъснато. Но на съревнование ще забележим. Успяхме да създадем добра подготовка. Този лагер, на който отивам по проект ще бъде последния преди началото на спортния сезон ", добави най-хубавият ни сноубордист.

" Пожелавам на моите почитатели да са дисциплинирани в това, което вършат. А на всички хора поисквам да са здрави и смирени в тази конюнктура ", приключи Янков.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР