Най-добрият ни сноубордист Радослав Янков, познат още като Радо Дивеча,

...
Най-добрият ни сноубордист Радослав Янков, познат още като Радо Дивеча,
Коментари Харесай

Сноубордист №1 се възстановява от операция с разходки край Ч...

Най-добрият ни сноубордист Радослав Янков, прочут още като Радо Дивеча, се възвръща от интервенция на дискова херния с разходки в гората край Чепеларе. Световноизвестният родопчанин претърпя преди две седмици интервенция на кръста в клиника “РоМед” в Германия.



" Имам проблеми с кръста от много време. От началото на сезона имах болки, опитвахме се да избегнем по-сериозни операции с физиотерапевта, само че в последна сметка единственото решение беше интервенция. Кръстът ми е претрупан от сериозното натоварване от спорта ", сподели 31-годишният Радо.

Той се прибрал в Чепеларе на петия ден след интервенцията и от този момент бавно се възвръща с дребни натоварвания, разходки и леки физически извършения.

" Сега се усещам добре, уповавам се след към месец и половина, когато ми разрешат да се товаря повече, да нямам проблеми ", споделя Радо.

Той е въодушевен да се готви за надпреварите за идния зимен сезон, както и за олимпиадата през февруари 2022 година в Пекин. " За страдание ще ми отнеме време за възобновяване, само че нямаше по какъв начин без интервенция да се усъвършенства въобще качеството ми на живот ", сподели Радо. Хиляди му изпращат поздрави и поддръжка в обществените мрежи. " Колко било хубаво да се разхождаш измежду природата! Благодаря на всички за откровените пожелания и поддръжка! ", написа Радо в профила си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР