Най-добрият ни сноубордист Радослав Янков излезе от дупката точно в

...
Най-добрият ни сноубордист Радослав Янков излезе от дупката точно в
Коментари Харесай

Радо Янков счупи каръка в Банско: Влетя във финалите

Най-добрият ни сноубордист Радослав Янков излезе от дупката тъкмо в Банско и счупи каръка да се движи на косъм от финалите. В днешния успореден слалом Радов се класира за директните елиминации в старта от международната купа по сноуборд.

Българската звезда приключи на 7-о място в квалификацията и на 1/8-финалите ще кара против американеца Коди Уинтърс.

Младата ни вяра Александър Кръшняк бе единствено на 8 стотни от присъединяване във второто квалификационно втурване, като даде 17-о време на аленото трасе. За втория стадий се класират първите 16 от двете трасета. Кристиян Георгиев, Димитър Гарничев и бащата на Александър - Михаил Кръшняк, също отпаднаха единствено след едно втурване.

Квалификацията бе извоювана от Маурицио Бормолини от Италия, следван от австрийците Александър Пайер, Арвид Онер и Фабиан Обман.

При дамите единствената ни представителка Теодора Пенчева, както и вера се показа доста добре, като приключи квалификацията на 18-о място на 2,02 секунди от първите 16, които влизат на директните елиминации.

Квалификацията бе извоювана от австрийката Даниела Улбинг пред олимпийската шампионска в дисциплината Патриция Кумер от Швейцария и победителката от събота тук в Банско Джули Цог също от Швейцария.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР