Най-добрият ни лекоатлет в последните години Тихомир Иванов заведе гаджето

...
Най-добрият ни лекоатлет в последните години Тихомир Иванов заведе гаджето
Коментари Харесай

Тихомир Иванов глези гаджето в Дубай

Най-добрият ни лекоатлет в последните години Тихомир Иванов заведе гаджето на сантиментална отмора в Дубай. Скачачът и Елеонора Драгиева прекараха една незабравима седмица в емирството незабавно след края на сезона, видя HotArena.

Двамата се настаниха в един от хотелите на самия бряг на Персийския залив на плажа Джумейра. Освен на слънцето и сантименталните вечери влюбените се посветиха и на разглеждането на всички забележителности. Започнаха с най-високата постройка в света - небостъргача " Бурдж Халифа ". След това минаха през аквариума, който е ситуиран в най-големия търговско-развлекателен център в Близкия изток - Търговско-развлекателен център Дубай, написа " България Днес ".

Последва еднодневно сафари в пустинята. Там влюбените си направиха ефектни фотоси, караха офроуд и яздиха камила. Насладиха се на мистичните танци на бедуините, а Елеонора се снабди и с екзотична татуировка на едната ръка. Татусът е направен с къна и трае единствено няколко дни. За край на обиколката влюбените бяха оставили отскачането до Абу Даби. Там двамата посетиха величествената джамия " Шейх Зайед ". Тя е 8-а по величина в света и е най-големият мюсюлмански храм в ОАЕ. Джамията е налична за визити, само че оскъдното облекло е строго неразрешено. Затова Елеонора влезе забулена като локалните дами.

Иванов и Драгиева, които са сътрудници, са дружно от към година. Любовта на двамата пламнала на дюшека в бранша за скок на височина. Те практикуват атрактивната дисциплинираност и от лаф на лаф се стигнало до сантименталната закачка. Красивата Елеонора се причисли към групата на треньора Георги Гетов при започване на 2018 година Тя е щерка на бронзовата медалистка от международно състезание в зала Емилия Драгиева.

24-годишният плевенчанин е много по-напред във връзка с спортните триумфи. Той приключи десети на олимпиадата в Рио де Жанейро. Няколко месеца по-късно се размина на косъм с орден от европейското състезание в зала, където остана четвърти. На същата позиция финишира и на международния шампионат през 2017-а в Лондон с персонален резултат от 231 см.

Тихомир Иванов стана прочут, откакто се възмути от държанието на най-хубавия български тенисист Григор Димитров на олимпиадата в Рио де Жанейро. Тогава Тишо разгласява абсурден пост, в който го упрекна, че Гришо подминава останалите българи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР