Най-добрият начин за дрямка е разкрит, тъй като хората твърдят,

...
Най-добрият начин за дрямка е разкрит, тъй като хората твърдят,
Коментари Харесай

Разкрит е най-добрият начин за дрямка като идеалното време за бърза дрямка

Най-добрият метод за сънливост е оголен, защото хората настояват, че можете да се почувствате „ изцяло отпочинали “ за по-малко от 15 минути.

Потребителите на X (по-рано Twitter) откриха, че най-удовлетворяващите дневни дрямки постоянно са най-кратките. Един консуматор оприличи бързото заспиване на „ цялостно с психеделично преживяване “, а други се съгласиха, потвърждавайки, че бързото повишаване на дивана би трябвало да отнеме по-малко време, в сравнение с е належащо за подготвяне на обяд или гледане на епизод от телевизионно шоу.

Докато някои оповестиха, че единствено един час е най-хубавото време за сънливост, други допуснаха, че мощните дрямки са най-хубавият метод да се разсъните, чувствайки се „ изцяло отпочинали “. Някои считат, че единствено 13 минути ще свършат работа.

Един консуматор написа: „ Поемането на 45-60 минути сънливост може да бъде цялостно психеделично преживяване. заспите, разгледайте залите на гимназията си за известно време, пробвайте се да си спомните в кой клас трябваше да бъдете, може „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР