Най-добрият момент за покупка на жилище е бил вчера... Наистина

...
Най-добрият момент за покупка на жилище е бил вчера... Наистина
Коментари Харесай

Money.bg Лични Финанси: Какво искате да знаете за кредитите и имотите

" Най-добрият миг за покупка на жилище е бил през вчерашния ден "... Наистина ли? Прегряване или изстудяване - какво се случва на имотния пазар? Да се готвим ли за " стягане на колана " при ипотечното кредитиране? Какво още желаете да знаете за заемите и парцелите?

Отговорите на вашите въпроси ще търсим в полемиката " Кредити и парцели ", която ще се организира в границите на форума на 10 април в хотел Hyatt Regency Sofia. Началният час е 9:30.

Ще търсим мнението на одобрени специалисти:
 Вижте цялостната стратегия на събитието
Вижте цялостната стратегия на събитието " Money.bg Лични Финанси "

Разнообразни полемики и презентации ви чакат на 10 април в Hyatt Regency Sofia

Георги Георгиев е магистър по специалността " Счетоводство и надзор " от Университета за национално и международно стопанство.Професионалният му път стартира като брокер на недвижими парцели и минава през позицията основен счетоводител в огромна капиталова компания.

След това развиването на кариерата му продължава като управител на " Пазар недвижими парцели " в Societe Generale Експресбанк, където работи в тясно съдействие с клиентите за реализация на техните капиталови планове.След това Георгиев заема позицията на шеф на финансов център в Пощенска Банка, където сполучливо управлява екипа за финансово консултиране и предложение на недвижими парцели на клиентите на банката.В момента Георги Георгиев е шеф на Дирекция " Продажби и съгласуваност на клоновата мрежа " в Инвестбанк, където продължава да развива и усъвършенства бизнес процесите.



Д-р Мирослав Владимиров е приключил компетентност " Финанси " в Икономически Университет -Варна. От 1996 година е учител в неговата катедра " Управление и Администрация ", лекар по стопанска система. Води курсове по " Управление на вложенията " и " Управление на риска ". Има над 50 научни изявления - публикации, студии и монографии в чужбина, в обраста на портфейлния мениджмънт и ръководството на риска.

Член на Съвета на шефовете на ЕРА България АД.

Петър Сотиров е почитан специалист в региона на недвижимите парцели в България. Има опит като началник и търговец в сферата повече от 15 години. Той има магистърска степен по Маркетинг и е бакалавър по Публична администрация от Университета за национално и международно стопанство (УНСС).

Преминал е редица образования и има дипломи за най-висока степен в региона на недвижимите парцели, бизнес и мениджмънт. Понастоящем е търговски шеф на VM Invest.

Можете да задавате своите въпроси към участниците в полемиката тук:

" " се провежда с поддръжката на,,,,,  и
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР