Най-добрият геймър сред родните актьори Китодар Тодоров ще посвети се

...
Най-добрият геймър сред родните актьори Китодар Тодоров ще посвети се
Коментари Харесай

Китодар ни разказва за Българските игри - slava.bg

Най-добрият геймър измежду родните артисти Китодар Тодоров ще посвети се посвети на графа, обвързвана с заниманието му. Звездата от „ Скъпи наследници “ ще се заеме със задачата да ни показа българските основатели на видеоигри.

Първи посетител в рубриката му „ Българските игри “ ще бъде Габриел Добрев, съосновател и изпълнителен шеф на компанията Haemimont Games. Именно нейно дело е известната и по света Tzar: The Burden of the Crown, чиято премиера е през януари 2000 година Тодоров и Добрев обаче ще се концентрират повече върху Victor Vran и Surviving Mars. Част от феновете пък могат да получат безвъзмездни Steam кодове. Китодар пък дава поръчка, че ще подложи на тест геймърските умения на своя събеседник. Рубриката започва още през днешния ден от 20 ч. и се реализира в партньорство с Game Dev Summit.

Междувременно артистът подчертава върху игрите като метод, по който почитателите му могат да продължат да поддържат контакт с него и между тях. Предвид многото информация по отношение на новия ковид и това по какъв начин можем да се предпазим от него, Тодоров приканва към следването на рекомендациите основно на Световната здравна организация. „ Мийте си ръцете със сапун постоянно, не пипайте устата, носа и очите си и в случай че сте геймър – дезинфекцирайте клавиатурата, мишката и телефона си “, добави звездата.

Източник: Монитор
Снимка: bTV
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР