Най-добрият футболен симулатор просто? Не, най-добрата спортна игра, издавана някога!EA

...
Най-добрият футболен симулатор просто? Не, най-добрата спортна игра, издавана някога!EA
Коментари Харесай

Продажбите на FIFA 18 преминаха 24 000 000

Най-добрият футболен симулатор просто? Не, най-хубавата спортна игра, издавана в миналото!
EA Sports, подразделението на Electronic Arts, работещо по спортните шлагери на издателя, изведе информация за триумфа на своя главен артикул – FIFA.
Данните демонстрират, че новата FIFA – 18 – се е оказала извънреден триумф за компанията със своите над 24 милиона продадени копия. Вземайки поради това, че играта излезе през септември 2017, това значи, че студиото е продавало приблизително по два милиона копия на играта всеки месец. За част от триумфа, евентуално може да виним и състоялото се това лято Световно състезание по футбол, само че несъмнено, в основата на този триумф стоят екипите от ЕА. Добавяйки тези числа към общите продажби на FIFA дотук, излиза наяве, че всички игри от поредицата са се продали до момента в над 260 милиона копия, което прави от заглавието най-добре продаващата се игра на всички времена.

Що се отнася до мобилната версия на FIFA, разбираме, че тя в свалена 193 милиона пъти, а извънредните за азиатския пазар FIFA Online 2 и 3 могат да се похвалят с общо 115 000 000 регистрирани консуматори.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР