Най-добрият български тенисист Григор Димитров започна успешно новия сезон, след

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров започна успешно новия сезон, след
Коментари Харесай

Труден съперник очаква Григор Димитров на четвъртфинал в Бризбън

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стартира сполучливо новия сезон, откакто по-рано през днешния ден записа втората си победа в Бризбън. Ракета №1 на България надви над Джон Милман в два сета (6-3, 6-4).
След мача българинът регистрира, че най-важното за него сега е да добие повече убеденост в играта си, а това ще се случи като печели повече дуели.
" Фокусиран съм върху това, което върша аз и зависи от мен. В момента е най-важно да натрупвам самочувствие мач след мач, с цел да добия все по-голяма убеденост.
Радвам се, че завоювах по-лесно от предходната година против мощен конкурент като Милман. Контролирах повече играта, само че позволих той да върне два пробива във втория сет, а това можеше да промени мача. Все отново приключих положително и съм удовлетворен ", приключи Гришо.
Същевременно Григор Димитров завърши своето присъединяване на двойки в Бризбън, откакто със своя съотборник Райън Харисън отстъпиха на Джо Салисбъри и Раджеев Рам (САЩ) с 2:6, 5:7.
Двубоят на двойки се изигра минути откакто завърши конфликта на Григор с Джон Милман, като това не разреши на международния номер 19 да възвърне пълноценно силите си.
Вижте кой е противникът на Григор за идната фаза от шампионата на сингъл в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР