Най-добрият български тенисист Григор Димитров за всички време е харесван

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров за всички време е харесван
Коментари Харесай

Григор Димитров получи предложение за брак от трибуните в Бризбейн

Най-добрият български тенисист Григор Димитров за всички време е харесван доста от почитателите по света, само че в Австралия несъмнено е измежду най-големите любимци на публиката.

 

Освен с играта си той е любимец на женската част и поради атлетичния си и атрактивен тип. Това докара до следния резултат в Бризбейн.

 

След успеха с 6:1, 6:4 над австралиеца Ринки Хиджиката в 1/4-финала тази заран Григор получи предложение за брак от трибуните. Дама бе разгънала българското знаме, върху което бе написала на британски - " Омъжи се за мен, Григор ". Това бе признато с усмивка от Димитров.

 

" Навсякъде, където играя, поддръжката е невероятна. На всеки континент виждам български знамена и това е необикновено. Искам да поздравя и австралийските ми фенове, които са тук.

 

Има доста неща, които минават през главата ти, изключително след интервала на подготовка. Вълнуваш се за идната година, само че аз по-скоро се пробвах да бъда съсредоточен, да не мисля прекомерно напред. По-скоро седмица за седмица.

 

Усещането не беше като завършек на предходната година, а по-скоро продължение на това да върша верните неща и да спечелвам колкото се може повече мачове.

 

До момента серията е добра и ще не преставам да работя и да се усъвършенствам с всеки минал ден. Определено, когато намериш добър темп на играта, да сервираш и да използваш верните детайли от играта, това ти оказва помощ ужасно доста. Когато се движа добре, нещата се получават.

 

Използвам опита си, тялото ми се усеща добре и усещам повече независимост на корта ", съобщи Григор след мача.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР