Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще участва за осми път

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще участва за осми път
Коментари Харесай

Григор Димитров ще участва за осми път на ATP 500 в Ротердам

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще взе участие за осми път в шампионата от ATP 500 в Ротердам (Холандия). Това е мястото, където хасковлията дебютира в професионалния тур през 2009 година, малко преди да навърши 18 години.
 Григор Димитров беше победен от Роджър Федерер на финала в Ротердам
Няма амнистия! Федерер разруши Гришо на финала в Ротердам!

Българинът игра равностойно единствено при започване на мача

Съобщението е на турнирния шеф Рихард Крайчек, който се похвали с новината, че българинът се е съгласил още веднъж да зарадва почитателите в холандския град:

" Димитров и нашият шампионат имат специфична връзка. От дебюта си през 2009 година, когато при нас Григор получи един от първите шансове да се потвърди на равнище АТP като топталант, той обича да идва тук.

Димитров желае мощно да завоюва купата, изключително откакто стигна до финала през 2018 година. Още повече, че той е един от любимците на публиката в Ротердам. Страхотно е, че Григор още веднъж ще играе в шампионата ", показа Крайчек.

През февруари 2018 година Гришо игра край с Роджър Федерер, като на предходното ходило отстрани Давид Гофен след мач, приключил прибързано с травма на белгиеца. Състезанието през 2020 година ще се организира от 10 до 16 февруари.
 Григор Димитров на край в Ротердам след отричане на Давид Гофен
Григор Димитров на край в Ротердам след отричане на Давид Гофен

Мачът беше доста забавен и приключи нелепо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР