Най-добрият български тенисист Григор Димитров се включи в благотворителното шоу

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров се включи в благотворителното шоу
Коментари Харесай

„Да пееш е много по-лесно“. Григор Димитров игра тенис с певицата Пинк

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се включи в благотворителното шоу събитие Desert Smash, където на корта излезе с певицата Пинк, осведоми.

„ Да пееш е доста по-лесно “, възкликна Пинк при едно от разиграванията, само че камерите демонстрираха по какъв начин се забавлява с Гришо на корта. От време на време Пинк издаваше вик, когато топката летеше към нея. „ Това е толкоз ужасно “, извика тя и провокира плевел смях измежду публиката.

 Снимка -Instagram: outsidetheball

Пинк и Григор се изправиха против Виктория Азаренка и артиста Робин Тик и в последна сметка изгубиха мача.

Много почитатели по трибуните бяха облечени в розово, до момента в който приветстваха певицата, която сподели на публиката, че е „ добра в други неща “ по време на мача.

Григор Димитров ще стартира присъединяване си на Мастърс шампионата Индиън Уелс в петък, като в първия си мач ще срещне спечелилия от мача Лоречно Сонего и Джейсън Кълбър.

Снимка: desertsun.com

Григор Димитров ще стартира присъединяване си на Индиън Уелс в петък. Той ще се изправи против спечелилия от мача Лоречно Сонего и Джейсън Кълбър, като досега българинът няма нито един мач и против двамата тенисисти.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР