Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, се готви за новия

...
Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, се готви за новия
Коментари Харесай

Снежният човек на Григор Димитров

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, се готви за новия сезон... в Алпите. Световният №28 продължава заниманията с един от най-хубавите фитнес треньори - Себастиан Дюран, само че очевидно има какво да го отклони от тях.

След като показа в обществените мрежи по какъв начин тича през големи преспи, първата ни ракета разгласява любопитна фотография. На нея Димитров е по бански, макар минусовите температури, прегърнал снежен човек, на който ловко е нарисувал очи и уста. Новият приятел на тенисиста си има и шапка! " Моят снежен човек ", написа Григор.

Съвсем скоро може би ще забележим Димитров в деяние с националната фланелка. Той ще играе за България, в случай че отборът ни попадне измежду 16-те, участващи в шампионата ATP Cup. Отборната конкуренция стартира на 1 януари 2022-а в Сидни (Австралия), а съгласно сътрудниците от Tenniskafe.com Григор е подготвен да се включи.

В момента България е на 19-о място в ранкинга, само че не е ясно дали всеки отбор преди нашия е удостоверил присъединяване. Именно поради това жребият, който трябваше да е в неделя, бе отсрочен за вторник сутринта.

Тогава ще разберем дали българските тенисисти ще вземат участие в шампионата, който дава старт на сезона още в първите часове на новата година.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР