Най-добрият български тенисист Григор Димитров обяви, че в момента няма

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров обяви, че в момента няма
Коментари Харесай

Григор Димитров: Не съм в паника в момента да намеря треньор, с Агаси винаги поддържаме контакт

Най-добрият български тенисист Григор Димитров разгласи, че сега няма треньор. Последно на шампионатите в Китай Радек Щепанек даваше инструкции, само че резултатите не бяха положителни.

Гришо показа, че продължава да получава скъпи препоръки от легендата Андре Агаси. Хасковлията към момента не знае дали ще вземе присъединяване на Sofia Open следващата година.
 Григор Димитров: През този сезон израснах отвън корта, възприятията са смесени
Григор Димитров: През този сезон израснах отвън корта, възприятията са смесени

Вижте какъв разбор си направи

" Винаги желая. Тази година също, само че имах травма. В момента нито имам треньор, нито имам вярната стратегия. Работя върху много неща сега.

С Андре постоянно сме поддържали контакт. Той постоянно е там, в случай че се нуждая да приказвам с него. Цяла енциклопедия е, когато приказваме по телефона, би трябвало да имаш час и половина свободен. Специален човек е.

Не съм в суматоха сега да намеря треньор. Винаги си мисля, че когато нямам някой до себе си, е мъчно да упражнявам. В предишните месеци обаче самичък съм правил неща, които не бях правил.
 Григор Димитров ще води тима на България в новия шампионат ATP Cup
Григор Димитров ще води тима на България в новия шампионат ATP Cup

Българинът се радва доста за младите момчета, които ще отидат с него в Австралия

Нужно е да имаш независимост, да намериш себе си, да станеш по-близък със себе си. Какви ли не диалози нямах със себе си по време на мач. Интересно беше, само че въпреки всичко няма по какъв начин без треньор, в случай че искаш да стигаш по-напред. Но няма и да бързам ", сподели Димитров.

Най-добрите резултати на Григор пристигнаха на шампионати, в които той нямаше треньор в щаба си. Както на US Open, по този начин и на " Мастърс " 1000 в Париж той беше без Андре Агаси и без Радек Щепанек.

За качествата на новия си ментор Димитров показа:

" Относително е. Все отново толкоз време ще приказваме дружно. Винаги ще е добре да имаме химия един с различен. Всеки може да играе тенис на нашето равнище. Понякога мачът се взема решение от две-три точки и треньорът има роля ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР