Най-добрият български тенисист Григор Димитров допусна загуба и отпадна от

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров допусна загуба и отпадна от
Коментари Харесай

Григор Димитров загуби от 21-годишен в Маями

Най-добрият български тенисист Григор Димитров позволи загуба и отпадна от на шампионата в Маями, който е от сериите „ Мастърс “ 1000 на ATP. Хасковлията отстъпи от 21-годишния Яник Синер с 0:2 (3:6, 4:6) в 1/16-финален дуел, който продължи малко под час и половина.

В първия сет Димитров не се показа на най-високо допустимо равнище, откакто в петия гейм се остави да бъде продънен на нула и по този начин Яник Синер, който завоюва всичките си подавания съумя да доближи до 5:3 след осмия гейм. В деветия Григор съумя да избави един сетпойнт, само че в последна сметка още веднъж бе продънен и Синер завоюва първия сет с 6:3.

Димитров стартира мощно втория сет, откакто реализира пробив на нула още при първото подаване на Синер, само че италианецът върна пробива в четвъртия гейм за 2:2. Последва нов сложен пробив за Димитров, след което още веднъж не съумя да затвърди пробива и Синер завоюва подаването на българина, с цел да се стигне до 3:3. Световният номер 11 поведе с 5:4, след което съумя да затвори за 6:4, макар че пропиля два мачпойнтна.

На осминафиналите Яник Синер ще се изправи против съветския тенисист Андрей Рубльов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР