Най-добрият български тенисист Григор Димитров даде откровено интервю за изданието

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров даде откровено интервю за изданието
Коментари Харесай

Григор Димитров с откровено интервю пред изданието Mr. Porter

Най-добрият български тенисист Григор Димитров даде искрено изявление за изданието Mr. Porter, в което приказва за връзките си с певицата Никол Шерцингер и Мария Шарапова и показва мъжко фешън облекло. 

Световният номер 6 споделя, че е салдото на кариерата му с персоналния живот не е елементарен, казвайки, че поп звездата Никол Шерцингер " се оправя по-добре " в това да успее да се впише в неговия претрупан график. " Не е елементарно. Графиците ни са доста тежки. Но тя прави по-добрата работа от мен и съумява да пристигна на множеството места, където съм аз ", споделя той. 

Животът на Григор като тенисист му постанова да пътува непрекъснато за участия в шампионати, всяка година от януари до ноември. Той има общо четири седмици в годината за отмора, преди да се върне на корта. Гришо назовава графика си " вманиачен ", добавяйки, че въпреки всичко, това е избор на всеки от тенисистите. 

Григор разяснява и времето откакто се раздели с Мария Шарапова през лятото на 2015 година След края на взаимоотношениета им, траяли близо две години и половина, първата ни ракета се срина в международната класация. Признава, че по това време желал единствено да си стои у дома и нямал предпочитание даже да се обръсне.

" Разделих се с треньора си. Загубих ранкинга си и играех неприятен тенис. Карах се с околните ми хора и прекосявах през раздялата. Бях изтощен. Бях изтощен от всичко. Едно по едно всичко се разпадаше. Винаги съм бил спокоен човек. Не желая да кажа доверчив, само че когато видя някого, постоянно мисля, че този човек е подобен, за какъвто се показва. Това обаче не е тъкмо по този начин ", споделя той.

От началото на 2016 година Димитров има връзка с Никол.

Сега той е в Англия, където по-късно през днешния ден би трябвало да научи първия си противник за " Уимбълдън ".

Интервюто може да видите тук. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР