Най-добрият български тенисист Григор Димитров даде ексклузивно интервю за bTV

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров даде ексклузивно интервю за bTV
Коментари Харесай

Григор Димитров пред bTV: Има време до Федерер. Мачът в петък е по-важен

Най-добрият български тенисист Григор Димитров даде извънредно изявление за bTV след втората си победа в Лондон и класирането в четворката на финалния шампионат за годината. Той не скри щастието си от превъзходното показване през днешния ден , само че показа, че остава крепко стъпил на земята и гледа към идните мачове. Димитров разяснява и възможен конфликт за купата с Роджър Федерер.

-->

" Беше доста специфичен днешният ден. Целият мач беше на равнище, на което знам, че мога да играя. Успях да го устоя и в двата сета. Щастлив съм. Гледам към мача в петък. ", съобщи Григор.

" Всичко сега го одобрявам за обикновено. Гледам мач за мач. Просто през днешния ден беше от тези дни, в които всичко се получаваше, всичко беше на моя страна. Но в петък отново би трябвало да се върна и да играя на равнище. После ще мислим за събота. "

" Нямаме време да мислим за годината. Да, в действителност доста положителни резултати, само че тя още не е свършила. Имам още 4-5 дни в оптималната централизация. След това ще има равносметки и цели за другата година. "

" Има време до мача с Федерер. Мачът в петък е по-голям от всеки останал досега. ", приключи най-хубавият ни тенисист.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР