Най-добрият български сноубордист Радослав Янков сподели, че се цели в

...
Най-добрият български сноубордист Радослав Янков сподели, че се цели в
Коментари Харесай

Радослав Янков: Не искам да се фокусирам толкова много върху Световното

Най-добрият български сноубордист Радослав Янков показа, че се цели в идващите олимпийски игри, а за идния сезон не желае да се концентрира толкоз съществено върху международния шампионат, както го е направил за Игрите в Пьонгчанг.

„ Вчера имахме среща с целия тим. Направихме си равносметка още веднъж къде е имало пропуски, какви са аргументите за недобрите класирания в някои от надпреварите. Не беше дълга срещата. Продължаваме да усъвършенстваме нещата напред, да има развиване и така”, показа Радо Янков на формалното закриване на ски сезона.

„ Имах къса отмора и сега съм в интервал на вработване с леки тренировки. Колоездене най-много. Леко вработване, с цел да бъда подготвен за по-тежките тренировки. Програмата ще е същата. Опитахме се да създадем анализ и на физическата подготовка. Чувствах се добре тази година физически, тъй че си действаме по план”, сподели още Радослав Янков пред NOVA.

„ Световният шампионат е най-важното съревнование несъмнено, само че не е добре да се фокусираме върху него, както се бяхме фокусирали върху Олимпиадата. Реално то е едно съревнование, несъмнено по-специално. Човек не би трябвало да бъде толкоз фокусиран върху това. Всеки старт от Световната купа от началото на сезона е значим. Трябва да се даде максимума на всеки старт. Само да бъда здрав. Ако всичко върви обикновено задачата е идната Олимпиада”, безапелационен бе сноубордистът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР