Най-добрият български ски скачач Владимир Зографски бе в България за

...
Най-добрият български ски скачач Владимир Зографски бе в България за
Коментари Харесай

Зографски: Променихме доста неща и резултатите започват да вървят нагоре

Най-добрият български ски скачач Владимир Зографски бе в България за няколко дни дружно с новия си треньорски щаб, в който влизат известните полски треньори Грегор Собчик и Андрей Запоточни. Под тяхно управление националът направи сполучлив летен сезон, в който записа трето и шесто място в стартовете от веригата Гран при. 

„ Чувствам се добре. Настроението е прелестно. Работим извънредно доста, изключително в последните три месеца и се вижда, че нашата работа стартира да дава резултат. Успяхме да подобрим доста неща. Променихме напълно техниката на скок и метода на работа във фитнеса. Вече виждаме, че резултатите стартират да вървят нагоре “, разяснява Зографски в изявление за Facebook страницата на Българската федерация по ски.

„ Очаквания – доста. Като цяло бих споделил, че моите цели са да скачам добре, да върша положителни скокове, да реализирам постоянни резултати и това е всичко, което желаеме “, сподели още Владимир Зографски.

По мотив това, че към този момент живее в Полша при фамилията си, българинът съобщи: „ Честно казано в Полша се усещам по-добре. Все отново за мен Полша е по-близо до българския нрав, до нас и се усещам по-добре. Разбира се, не както в България, само че за жалост, нямаме изискванията в България и няма по какъв начин да пребивавам тук. Семейството ми ме поддържа, за което съм доста признателен и това нещо доста ми оказва помощ. Чувствам се благополучен, че най-сетне мога да извозвам повече време със фамилията ми, усещам се по-отпуснат и мисля, че това също способства да положителните резултати. В България се усещам превъзходно, аз съм си българин, само че към този момент имаме и зимен, и летен сезон, и просто не остава време да се прибирам постоянно, само че се надявам през идната година да попроменим програмата и да има повече време. “

„ Първото ми съревнование ще бъде при започване на ноември в Полша, когато стартират стартовете от Световната купа. Има още малко време да почистим проблемите и да се подготвим “, приключи Зографски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР