Най-добрият български състезател в смесените бойни изкуства Благой Иванов влиза

...
Най-добрият български състезател в смесените бойни изкуства Благой Иванов влиза
Коментари Харесай

Багата влиза в клетката на големите

Най-добрият български играч в смесените бойни изкуства Благой Иванов влиза в клетката на най-хубавите. Багата е подписал контракт с най-престижната ММА верига в света – Ultimate Fighting Championship (UFC). 31-годишният българин е най-новото попълнение на основаната в Съединени американски щати организация, заяви известният канадски публицист Ариел Хелвани, който е измежду най-приближените до UFC.

„ Бившият международен първенец на WSOF в тежка категория Благой Иванов е подписал с Шампионата, потвърдиха моите източници – написа Хелвани в Туитър. – Той неотдавна приключи връзките си с PFL (б.а. – Лигата на професионалните бойци, правоприемник на WSOF). Дебютът му в клетката се чака да е това лято. “

Иванов беше първенец на WSOF (Световните бойни серии), към която се причисли при започване на 2015-а. Той завоюва купата още в първия си пердах, след което направи четири сполучливи отбрани. Още при започване на тази година Багата разкри, че е получил втора оферта от UFC, този път със доста по-добри условия от първата. Багата има баланс от 16 победи, 1 загуба и 1 еднакъв мач в професионалните боеве, където попадна след кариера в бойното самбо, увенчана със международната купа в Санкт Петербург през 2008-а. В момента Иванов се възвръща от травма на коляното, поради която претърпя интервенция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР