Най-добрият български съдия Георги Кабаков ще ръководи мача от последния

...
Най-добрият български съдия Георги Кабаков ще ръководи мача от последния
Коментари Харесай

Кабаков ще ръководи решаващия мач на Роналдо и Юнайтед в Лига Европа

Най-добрият български арбитър Георги Кабаков ще управлява мача от последния 6-и кръг на шампионата Лига Европа в група Е сред Реал Сосиедад и Манчестър Юнайтед. Срещата е на стадион " Доностия Сан Себастиян (Аноета) " от 19:45 часа в четвъртък, 3-ти ноември.

И двата тима са се класирали за идната фаза на шампионата, само че в този мач ще се дефинира кой ще бъде първи и кой втори в подреждането. Към момента Реал Сосиедад е с цялостен актив от 15 точки, а " алените дяволи " са с 12. Както е известно, първенците в групите прескачат един кръг и отиват напряко на осминафинал в шампионата, до момента в който 2-ите тимове играят плейоф с третите от Шампионската лига.

Помощници на Кабаков ще бъдат и регулярните му асистенти: Мартин Маргаритов и Диян Вълков на страничните линии с фланговете, а Ивайло Стоянов е четвърти арбитър.

Главен ВАР-съдия е Марко Фриц (Германия), а помощник със системата за видеоповторения е Томас Квятковски (Полша).

Делегат на УЕФА е Рудолф Манертс (Белгия), а съдийски наблюдаващ Мехмет Илгаз (Турция).

За Георги Кабаков това е втори мач в кариерата с присъединяване на Манчестър Юнайтед, който ще управлява. През 2018-а година той дебютира в Шампионската лига на срещата Валенсия – Юнайтед от последния кръг в груповата фаза тогава. Интересното е, че това беше последният дуел преди УЕФА да реши въвеждането на системата ВАР. Това се случва на 12-ти декември 2018-та и Кабаков демонстрира четири жълти картона, а резултатът е 2:1 за домакините от Валенсия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР