Най-добрият български съдия Георги Кабаков получи европейско назначение за следващата

...
Най-добрият български съдия Георги Кабаков получи европейско назначение за следващата
Коментари Харесай

Кабаков получи наряд за битка в Лига Европа

Най-добрият български арбитър Георги Кабаков получи европейско предопределение за идната седмица. Пловдивчанинът ще управлява срещата от третия квалификационен кръг в шампионата Лига Европа сред словенския Марибор и ХИК Хелзинки (Финландия) на 4-и август от 21.15 часа.

Двата тима слязоха в този шампионат като отпаднали от Шампионската лига и са част от потока на първенците във второто по мощ съревнование на УЕФА. Победителят отива в плейофа за място в груповата фаза на Лига Европа, а изгубилите ще играят за място в групите на Лигата на Конференциите.
 Кабаков получи наряд за мач от квалификациите на Шампионската лига
Кабаков получи наряд за мач от квалификациите на Шампионската лига

Българската бригада поема към Литва

Помощници на Кабаков ще бъдат Мартин Маргаритов от Пловдив и Диян Вълков от Варна. Четвърти арбитър е Волен Чинков. Делегат на УЕФА на стадион " Людски врът " ще бъде Матю Парис от Малта, а съдийски наблюдаващ е Хаим Яков от Израел.

Това е втори мач за Кабаков това лято в европейските клубни шампионати. На 19-и юли той управлява срещата Жалгирис (Литва) - Малмьо (Швеция), приключил сензационно с триумф на литовците с 1:0 и отпадане на шведите.

Турският топ-рефер Джунейт Чакър пък ще управлява срещата на Лудогорец (Разград) и Динамо (Загреб, Хърватия), също от трети квалификационен кръг, само че на Шампионската лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР