Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев изрази увереност в победата

...
Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев изрази увереност в победата
Коментари Харесай

Кобрата се заканва на Мир

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев изрази убеденост в успеха си над американеца Франк Мир в събота вечер по разпоредбите на триад. Съперниците дадоха крайна конференция преди конфликта им в триъгълния кръг в 9 рунда по 2 минути. Битката ще е по правила по-близки до бокса, в сравнение с до ММА.
" Малко по-различно е от бокса, само че триъгълникът е ОК за нас, тъй като също е кръг. Той е добър войник и аз имам почит към него, само че боксът си е бокс. Подготвен съм добре и мога да го удрям тежко. През цялото време упражнявах с борци. Имам доста другари борци, още преди 5-7 години започнах да се боря. Моят спорт е боксът, само че обичам и битката. Сега е времето да покажа, че го мога. Прогнозата ми - доста болежка за него. Ние сме боксьори и сме по-прецизни от ММА бойците. Боксът е по-добрият спорт ", съобщи Кобрата. Двубоят му с Мир е гвоздеят на церемония вечерта в Арлингтън, Тексас, в която атмосферата ще подгрява фамозната група " Металика ".
Пулев не се е бил от 13 декември 2020 година, когато в " Уембли Арена " в Лондон бе нокаутиран в 9-ия рунд от Антъни Джошуа в борба за четирите международни пояса на британеца.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР