Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев няма да

...
Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев няма да
Коментари Харесай

Промяна в плановете на Кубрат Пулев за тази година

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев няма да се бие с Жуниор дос Сантос. Българинът имаше плануван мач през този месец с бразилската ММА легенда, само че два източника потвърдиха пред “Спортната джунгла”, че борбата няма да се състои и към този момент не влиза в околните проекти на боксьора.

Дос Сантос подписа преди броени часове договор с организацията на Хабиб Нурмагомедов – Eagle FC. Той ще се състезава на 20 май с различен някогашен войник от UFC Йорган де Кастро. Сделката е уредена от новия управител на бразилеца Али Абделазис, който движи делата на Благой Иванов – Багата и на Хабиб Нурмагомедов.

Кобрата от своя страна ще има дуел през май. Той ще се боксира още веднъж на едно шоу дружно с брат си Тервел Пулев. За момента се знае само съперникът на Тервел – някогашният международен първенец в лека-тежка категория Сергей Ковальов. Все още договорът не е финализиран, само че по думите на по-малкия от братята Пулеви, договорката е на финалната права.

Кубрат също го чака съществено тестване. Четирима са разновидностите за конкурент, научи “Спортната джунгла ”. Сред тях са: Карлос Такам, Ерик Молина, Крис Ареола и Чарлс Мартин.

Победа ще даде опция на сънародника ни да се завърне в международните класации, където отстъпи позиции поради неналичието на интензивност.

За последно той се боксира против Антъни Джошуа в края на 2020-та, а по-късно направи и един мач по разпоредбите на Траяд Комбат против Франк Мир.

Предстоящото шоу през май още веднъж ще бъде проведено от Траяд Комбат.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР