Най-добрият български боксьор може да се изправи срещу бившия световен

...
Най-добрият български боксьор може да се изправи срещу бившия световен
Коментари Харесай

Велико: Кобрата ще се бие с бивш световен шампион в тежка категория!

Най-добрият български боксьор може да се изправи против някогашния международен първенец в тежка категория Джоузеф Паркър през идната година. Това разкри новозеландецът пред bTV.
" Водим диалози с Кубрат за мач следващата година, изпитвам почит към него, срещали сме се доста пъти. За последно се видяхме в Лас Вегас. Кариерата му е впечатляваща ", показа Паркър преди идния си реванш с британеца Дерек Чисора.
" Знам, че в България Кубрат е на особена респект. Въпреки това съм подготвен да дойда и да се боксирам с него в София. Бил съм в Сърбия, само че в никакъв случай в България ", добави Паркър.

Наскоро Кобрата разгласи, че се е прицелил в нов мач за международната купа, а измежду евентуалните му последващи противници са някогашните международни първенци Дионтей Уайлдър и Анди Руис.
В края на предишния месец пък един от промоутърите на Пулев Ивайло Гоцев разкри, че се водят диалози с екипа не един от мощните английски боксьори Джо Джойс, който към момента няма загуба в професионалния бокс.
Кубрат Пулев не се е качвал на професионалния кръг от 12 декември 2020, когато бе нокаутиран от международния първенец по това време Антъни Джошуа. Единствената друга загуба на Кобрата в 30 мача е от Владимир Кличко.
Наскоро Кубрат се изправи против някогашния войник в UFC Франк Мир, който нокаутира още в първия рунд в дисциплината Triad Combat.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР