Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев, който е възпитаник на ЦСКА,

...
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев, който е възпитаник на ЦСКА,
Коментари Харесай

Кубрат Пулев награди топ спортистите на ЦСКА

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев, който е ученик на ЦСКА, беше специфичен посетител на церемонията по награждаването на най-хубавите спортисти за 2017 година на Обединени спортни клубове ЦСКА. Той връчи премиите за номер 1 при мъжете и дамите надлежно на джудиста Ивайло Иванов и състезателката по спортна гимнастика Грета Банишка. Иванов завоюва наградата за втора поредна година.

На церемонията в Централния боен клуб участваха сегашни състезатели и митове от всички спортове на ЦСКА.

За тим на годината беше разгласен Футболен клуб ЦСКА, а негов подгласник стана волейболният ни клуб.

Юношите до 19 години (набор 1998 и 1999) на футболния ЦСКА, водени от Ивайло Станев, завоюваха наградата за най-успешен тим от Академията на клуба, откакто през миналия сезон станаха първенци на България. Те получиха специфичната статуетка от спортния шеф на отбора и алена легенда Пламен Марков. Треньор номер 1 на XX век Димитър Пенев награди полузащитника Николай Янков за най-хубав млад футболист на годината, а Валентин Антов, който сега е на лагер с мъжкия тим в Испания, за следващ път завоюва наградата за най-перспективен млад футболист.

Наградата за най-хубав треньор гребна Мария Янчева от клуба по джудо и самбо. Нейните ученици Йоана Манова и Любослав Григоров бяха отличени за най-перспективни млади състезатели, откакто Манова завоюва сребърен орден от международно състезание, а Григоров взе бронзови медали от европейско и международно състезание. Румен Караджов, който е балкански първенец по джудо, беше разгласен за млад гений на ЦСКА.

Приз за европейски принос на ЦСКА за 2017 година получиха боксьорът Коста Симеонов, който сграбчи бронзов орден от Европейското състезание и състезателят по класическа битка Иван Стоилов.

Две състезателки от клуба по художествена гимнастика бяха отличени измежду грациите на ЦСКА - Виолета Тодорова (златен орден на обръч от Държавното първенство) и Никол Антова (бронз от ДП).

Шахматен клуб ЦСКА завоюва премията за най-активна и сполучлива школа на годината, а състезателката по шахмат Калина Гледачева получи наградата „ Млади очаквания на ЦСКА ".

Наградата за „ Достойно показване " отиде при тим по спортна гимнастика- олимпийски очаквания в състав Виктория Чакова, Елизабет Василева, Максим Казанджиев и Здравко Добрев, който завоюваха златото от Директива за птиците.

Призът „ Изгряващи звезди " беше връчен на тима по хокей на лед за деца до 12 години (шампион на България), а мъжкият ни отбор по водна топка с треньор Йордан Велинов завоюва премия за най-проспериращ тим, откакто ватерполистите ни се окичиха със златните медали от Директива за птиците.

За принос в развиването и полуляризирането на волейбола в ЦСКА специфични плакети получиха Димитър Каров, Мария Минева и Мариян Колев.

Божик Златков - основател на клуба ни по джудо, получи приз за „ 50 години - половин век джудо в ЦСКА ", а юрист Даниел Пенков беше почетен с приз за развиването и полуляризирането на клуба.

Кубрат Пулев и именитият герой Боян Радев получиха специфични награди за принос в развиването и полуляризирането на спорта в ЦСКА.

На церемонията беше прочетен приветствен адрес от кмета на София Йорданка Фандъкова, а ръководителят на Общо събрание на колегиите ЦСКА се обърна към присъстващите в залата с думите: „ ЦСКА е клуб, който не стопира, който не знае второто място. Тук място имат единствено тези, който са подготвени да се борят за върха ".

Специален посетител беше и естрадната легенда Роси Кирилова, а на сцената своите осъществявания показаха и артистите от музикалната групировка към Военновъздушни сили.

По време на празненството част от спортистите на ЦСКА демонстрираха, че имат разнообразни гении. Трима състезатели по водна топка впечатлиха с музикалните си умения - Александър Томов свири на китара, а София Томова и Йоанна Йорданова изпяха един от международните поп шлагери. Грациите на Биляна Проданова и Светослава Калоянова изиграха едно от съчетанията си и бяха бурно приветствани от публиката, а Никол Антова блесна и с самостоятелно осъществяване. Представители на клубовете по футбол, волейбол, хокей, битка и бокс изнесоха проява пред феновете в Централния боен клуб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР