Най-добрият български алпиец Алберт Попов сподели плановете си за новия

...
Най-добрият български алпиец Алберт Попов сподели плановете си за новия
Коментари Харесай

Алберт Попов: Мотивиран съм да зарадвам България с олимпийски медал

Най-добрият български алпиец Алберт Попов показа проектите си за новия сезон.

" Подготовката ми протече в Швейцария. Много съм удовлетворен, виждам да стана по-стабилен, да подвигна скоростта в трасетата. Мисля, че се оправям добре, постоянен съм. Направихме три лагера, считам, че бяха много ползотворни ", съобщи Попов.

" Първото съревнование е Гигантският слалом в Зьолден. Ще стартираме там, по-късно има много огромна пауза. Другите стартове са на 11-12 декември, само че ще се готвим. Засега сме наблегнали повече на Гигантския, пък след това и за Слалома. С треньора ми считаме, че сме подготвени за почетната стълбичка. Смятаме, че сме на равнище, на което можем да натиснем самоуверено с една крачка напред ", съобщи Попов пред " Гонг ".
свързани новини2479на 18.07.2021
" Съдейки по резултатите, в Шладминг доста ми харесва. Там от три старта имам три хубави резултата - две шести и едно 19-о място. Австрийците вършат страхотни писти. Самият факт, че е нощно съревнование, също ми харесва. Виждам, че е моето място. Спокоен съм, тъй като знам какво мога да реализира ", добави Попов.

" Олимпийски орден? Защо не? Работим крепко, като всички останали. Смятам, че душeвността ми е на равнище и в случай че се събера, имам огромни шансове. Това е една мотивация, която те кара да направиш същото. Пожелавам си и аз по този начин да развеселявам България ", сподели също по този начин спортитсът.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР