Най-добрите тренировки вкъщи – добрата новина е, че не се

...
Най-добрите тренировки вкъщи – добрата новина е, че не се
Коментари Харесай

Най-добрите тренировки вкъщи според специалистите

Най-добрите тренировки у дома – положителната вест е, че не се нуждаете от доста място или съоръжение за тези домашни фитнес извършения. Нямате потребност от участие във фитнес залата или скъпо съоръжение за упражненията, с цел да влезнете в невероятна форма.

Най-добрите тренировки постоянно могат да се вършат тъкмо в дома ви и да употребявате телесното си тегло, с цел да работите на практика върху всеки мускул в тялото. Независимо дали сте сложили постеля за извършения и ленти за противодействие в ъгъла на спалнята си или имате по-голяма повърхност, с цел да се изпотите, не се нуждаете от доста място или съоръжение, с цел да се движите.

Редовното правене на извършения не е единствено да изглеждате добре и да изграждате мощ. Това е извънредно потребно за имунитета и може да помогне за изхвърляне на бактериите от белите дробове и дихателните пътища. Освен това поддържането на интензивност е належащо за поддържане на здравословно мислене, изключително в случай че работите такава работа. „ Ако работите от у дома , е значимо да сте в сходство с тренировките си, с цел да спомогнете за увеличение на продуктивността и да запазите рутина “, споделя сертифицираният персонален треньор Аликс Туроф.

За хората, които имат домакински фитнес, тренировките могат да бъдат лесни, само че за тези от нас, които сме привикнали да упражняваме на малко пространство, би трябвало да проявим малко креативност. “Ако сте у дома без съоръжение, тялото ви е вашата лична машина! Работете с него ”, споделя експертът по корективни извършения Татяна Лампа, създател на приложението Training with T.

По-долу сме събрали няколко от обичаните подготвителни извършения вкъщи на нашите треньори, които да опитате да включите във вашата рутина. Те оферират да изберете шест извършения, които да разделите на две елементи и да завършите всяко упражнение с 12-14 повторения. Преди да започнете някакъв режим на извършения, постоянно се консултирайте с вашия доктор или медицински експерт.

Тренировки за краката и глутеусите – най-хубавите тренировки у дома

Клекове

Опитайте въздушни клекове , клякане със странични стъпки , сумо клекове , клякане със скокове и даже клекове с тежести . Можете даже да опитате да държите огромна туба с вода, с цел да получите спомагателна резистентност с клековете си, просто се уверете, че капачката е крепко затегната.

Напади

Фронталните напади , нападите обратно или даже встрани са чудесно упражнение за заякване на огромните мускули на долната част на тялото. За напреднало упражнение пробвайте скок, с цел да ускорите пулса си.

Глутеус мост

Това е отлично упражнение с телесно тегло, което оказва помощ за загряване на глутеусите и няколко мускула, преди да се включи по-голям обсег на придвижване и всевъзможни тежести. Започнете с елементарен глутеус мост и преминете към моста с един крайник , което е доста дейно, защото насочва вашите подколенни сухожилия, глутеуси и коремни мускули.

Скокове от стъпала

Потърсете дребна здрава скамейка, с цел да извършите няколко хубави скока. Това упражнение е отлично за баланс , стабилизация и създаване на мощ . Дръжте малко тежести или бутилки с вода от двете страни на тялото за спомагателна резистентност.

Мъртва двигателна сила

Усъвършенствайте това придвижване с телесното си тегло и по-късно вземете тежест за спомагателна резистентност, ангажирайки глутеусите от самото начало. Променете нещата, като се фокусирате върху времето; надолу при постепенно три-броене, по-късно стиснете глутеусите, до момента в който се връщате назад в изправено състояние при едно-броене.

Седене до стена

Туроф споделя, че това дейно и просто упражнение задейства глутеусите, подколенните сухожилия и квадрицепса. Опитайте метод 1:1, като упражнявате 30 секунди и почивате 30 секунди, след което повтаряте 3-4 пъти, до момента в който усетите резултата.

Тренировки за ръцете и за коремните мускули – най-хубавите тренировки у дома

Лицеви опори

Тази фантастична подготовка за цялото тяло – лицевите опори работят върху съвсем всеки мускул с голям акцент върху силата на горната част на тялото и коремните мускули. Ако елементарните лицеви опори не ви затрудняват, пробвайте да ги усложните с тежест или с смяна на наклона.

Трицепсови кофички на диван или стол

„ Диваните и столовете са чудесна опция на пейката и разрешават голям брой разнообразни придвижвания “, споделя Йънг. Това ги прави идеалното решение при кофичките, ориентирани към мускулите на трицепса.

Планк

Вероятно най-ефективната съществена подготовка – планк в действителност е от изгода за цялото тяло, която изисква огромно натоварване в доста мускулни групи. Опитайте непряк планк, в случай че се чувствате сигурни във вашата мощ.

Руско извиване с тежест

Вземете тежест или бутилка с вода за спомагателна резистентност и вдигнете краката си от пода за още по-трудно предизвикателство.

Тренировки за цяло тяло – най-хубавите тренировки у дома

Бърпи

Това високоинтензивно, плиометрично упражнение е идеално за повишение на сърдечната периодичност и е приказен свършек на всяка подготовка. Опитайте да извършите следното – започнете с 20 секунди, по-късно починете за 10 секунди. Повторете четири до осем пъти тази подготовка за устойчивост на цялото тяло!

Планински катерач

Изградете мощ, устойчивост и сърдечно-съдова устойчивост с упражнението планински катерач. Опитайте ги с разнообразни темпове; движете се бързо, в случай че желаете да ускорите пулса си, или забавете и включете коремните мускули за още по-страхотни резултати.

Супермен упражнение

Туроф обича това упражнение на цялото тяло като ефикасен метод за създаване на мощ в долната част на гърба, нещо, което постоянно се подценява при тренировките. Опитайте се да задържите 15-30 секунди и продължете да упражнявате до една минута.

Скачане на въже

Не е нужно доста опит или място, с цел да започнете да скачате на въже. Тази подготовка за цяло тяло покачва както кардиото, по този начин и силата. Плюс това, въжето за скачане е налично и плътно съоръжение за извършения.

Как да свалим мазнините по корема вкъщи – 12 забавни извършения

Как да свалим мазнините по корема вкъщи – един от най-обсъжданите въпроси във фитнес промишлеността е „ можем ли да видим понижаване на мазнините в избрана област от тялото? “ Научният консенсус е, че това просто не е допустимо. Тялото не може да изгуби телесните мазнини единствено в една област, само че не и в друга. И…


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР