Най-добрите специалисти лекари в Германия се грижат за българската футболна

...
Най-добрите специалисти лекари в Германия се грижат за българската футболна
Коментари Харесай

Петър Хубчев криел от родителите си за левкимията

Най-добрите експерти лекари в Германия се грижат за българската футболна легенда в Петър Хубчев.

В сряда стана ясно, че героят от Съединени американски щати 94 се бори с подлото заболяване левкемия. За това разкри различен някогашен национал Стилиян Петров, който също мина през заболяването.

Хубчев за последно работи като треньор в Берое, само че през септември предходната година двете страни се разделиха по взаимно единодушие. Наставникът посочи персонални аргументи, само че още тогава е научил за заболяването си. Веднага е отпътувал за Германия, където е почнал лекуването си във Франкфурт . Бившият бранител има 107 мача за локалния Айнтрахт, който през вчерашния ден одобри Левски. Оттогава Хубчев се снабди с жилище в града по поречието на река Майн. Сега той се лекува в най-хубавото лечебно заведение по онкология в града. Плътно до него е брачната половинка му Поля, както и децата му Валери и Кристина.

Същевременно родното му село Гложене се моли за своя воин. Неговите родители Керанка и Кънчо към момента живеят в дребна къща край река Вит. Те научили за левкемията на сина си единствено пред десетина дни. Преди това Хубчев криел от тях, с цел да не обезпокоява възрастните хора.

„ България Днес “ се свързва с тях, с цел да им изкаже поддръжка. „ На никой родител не пожелаваме да изживява това, което сега ние “, споделиха през сълзи те.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР