Най-добрите представители на електронните търговци получиха своите отличия от тазгодишния

...
Най-добрите представители на електронните търговци получиха своите отличия от тазгодишния
Коментари Харесай

За втора поредна година eBag.bg е онлайн търговец на годината

Най-добрите представители на електронните търговци получиха своите оценки от тазгодишния конкурс   2017. Във второто издание на състезанието участваха 28 плана и акции на e-commerce търговци, които се състезаваха в 9 категории .

За втора поредна година оценката търговец на годината завоюва софтуерната компания за онлайн извършване на покупки на хранителни артикули, артикули за дома и офиса -  . Компанията получи премия и за “Добра практика/социална отговорност “ за техния план, посредством който доставките на артикули за хора с увреждания на територията на София се реализират гратис.

“Тези две награди са самопризнание за цялостната работа, която свършихме през 2017 година. Доставихме над 50,000 поръчки, като 99.5% от тях бяха доставени в точния момент или по-рано. Средната оценка на обслужване на екипа на eBag.bg от клиентите е 4.90 от 5. Като резултатите са на база 20,000 получени анкети от клиенти. Всички тези позитивни резултати ни подтикват да продължаваме да работим интензивно и да радваме нашите клиенти “, разяснява Иван Александров , създател и изпълнителен шеф на eBag.bg.

Ето кои са и останалите спечелили в eCommAwards:

“Дизайн и ползваемост ”,   “Стартиращ онлайн бизнес ” и “Специална премия на журито ” - ambermatterss.com

“Маркетинг акция на електронен търговец ” и “Иновация в електронната търговия ” - ozone.bg

“Мобилно приложение обвързвано с електронна търговия ” - esky.bg

Специална премия DHL e-commerce award - Halfbike

Освен нараствания брой участници, тази година с двама повече по отношение на предходната година са и членовете на журито, които дефинираха кой да бъде отличен като “Електронен търговец на годината ”. Както и в предишното издание на състезанието журито беше формирано от български и задгранични специалисти в региона на дизайна и ползваемостта, маркетинга, развойната активност, предприемачеството, разработка на електронни магазини и ERP системи и други На тържествената гала участваха членове на журито, участниците в състезанието, сътрудници и сътрудници от сектора.

Годишният конкурс се провежда от.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР