Най-добрите перални машини през 2023 г.

...
Вашата пералня трябва да улесни рутинното ви пране, а не
Коментари Харесай

Вашата пералня трябва да улесни рутинното ви пране, а не да причинява главоболие, свързано с прането. Ако имате достатъчно късмет да имате свързване на пералня и сушилня през 2023 г., уверете се, че получавате пералня с всички най-добри характеристики и функции, които любимите ви марки могат да предложат. Говорим за перални машини с AI технология, Wi-Fi свързаност, антимикробни способности, супер скорост и набор от опции за цикъл на пране, за да се справят с всичките ви нужди от пране. Но с толкова много възможности за избор на перални машини може да е трудно да разберете откъде да започнете.

Свързани: 

Тук се намесваме ние. Експертите от CBS Essentials събраха най-добрите перални машини през 2023 г. Тези надеждни перални машини от доверени марки, включително Samsung, Maytag и LG, могат да почистват вашите дрехи, кърпи, спално бельо и много други по-добри от вашата десетилетия стара пералня. Знаем, че всичко изглежда скъпо в момента. Но ето някои страхотни новини – най-добрите перални машини през 2023 г. в момента са в продажба преди Деня на труда 2023 г.! Това е чудесен момент да си купите нова пералня. Научете повече за любимите ни опции за перални машини по-долу.

Най-добрите перални машини през 2023 г.

Готови ли сте да надстроите пералното си помещение? Открийте най-високо оценените интелигентни перални машини с интуитивни AI функции, Wi-Fi свързаност и много повече.

Перална машина Samsung Bespoke със Super Speed ​​Wash и AI Smart Dial: 34% отстъпка

Пералната машина Samsung Bespoke с предно зареждане със Super Speed ​​Wash и AI Smart Dial е нашата най-продавана перална машина от 2023. Оцененото с 4,7 звезди устройство Samsung разполага с интелигентен циферблат с изкуствен интелект, който може да научи и препоръча любимите ви цикли и ви позволява да персонализирате списъка си с цикли. Тази машина разполага с Wi-Fi свързаност, така че можете да получавате предупреждения за край на цикъла, да стартирате, спирате и планирате цикли и много повече направо от вашия смартфон с приложението Samsung SmartThings. Освен това е супер бърз. Може да изпере пълно пране само за 28 минути.

Работите от вкъщи? Насладете се на по-спокойно изживяване при пране благодарение на Vibration Reduction Technology+ на тази пералня, която намалява шума и вибрациите в сравнение с други перални машини на Samsung.

Тази пералня с обем 5,3 кубически фута е страхотен размер за двойки и малки семейства . В момента тя е намалена до $948 (обикновено $1489).

Защо харесваме пералната машина Samsung Bespoke с ултракапацитет с предно зареждане:

Може да работи бързо и тихо. Може да се контролира и наблюдават дистанционно от вашия смартфон. Неговият интелигентен циферблат с изкуствен интелект може да премахне догадките при избора на цикъл на пране. 948

Интелигентна пералня с горно зареждане на Samsung със супер скоростно пране: 25% отстъпка

Търсите нещо малко по-голямо със също толкова интелигентни функции? Тази интелигентна пералня с горно зареждане на Samsung е с обем 5,5 кубични фута, което я прави чудесен избор за семейства или хора, които са склонни да перат много пране. Той е толкова мощен, че може да изпере до осем килограма пране само за 28 минути. Склонен към петна? Вграденият в тази машина кран за вода ви позволява да третирате предварително замърсени или силно зацапани дрехи. Изтъркайте предметите направо във вашата пералня, не е необходима мивка в пералното помещение.

Този уред за пране разполага с интегриран Wi-Fi, така че можете дистанционно да стартирате или спрете цикъла си, да планирате пране, да получавате предупреждения за края на цикъла и повече, направо от вашия смартфон. В момента можете да получите тази пералня за $749 (обикновено $999).

Защо харесваме интелигентната пералня с горно зареждане на Samsung:

Лесно третирайте предварително петна с вградения в тази перална машина кран .Можете да стартирате или планирате прането си и да получавате известия за край на цикъла направо на вашия смартфон. Това е пералнята на Samsung с най-голям капацитет. $749 при Samsung

Високоефективна интелигентна перална машина с горно зареждане Maytag: 23%

Този интелигентен уред с оценка от 4,1 звезди е един от най-достъпните в нашия списък. Но това, че е бюджетен, не означава, че му липсват страхотни функции за пране. Високоефективната интелигентна пералня с горно зареждане на Maytag е оборудвана с допълнителен бутон за захранване, за да се повиши ефективността при борба с петна. Усъвършенстваният контрол на вибрациите на Maytag помага за намаляване на шумните вибрации. Освен това неговата технология за автоматично отчитане автоматично настройва нивото на водата за оптимално почистване и можете да персонализирате всеки цикъл с Maytag Cycle Memory, която съхранява последните ви избори на настройки и след това прилага тези опции следващия път, когато използвате този цикъл.

Това перално устройство, сертифицирано по Energy Star, може да се управлява дистанционно чрез приложението Maytag, за да стартира или спре машината и да получава известия за края на цикъла.

Продава се за $800 (намалена от $1035).

Защо харесваме високоефективната интелигентна пералня с горно зареждане Maytag:

Тя е сертифицирана по Energy Star. Предлага технология с автоматично отчитане, която автоматично ще регулира нивото на водата. Може да намали досадния шум от прането. $800 при Best Buy

LG интелигентна пералня с предно зареждане с TurboWash: 33%

Този 4,6-звезден уред за пране на LG използва AI технология за избор на оптимални настройки за пране, включително алергия цикъл на пране, цикъл на кърпа, цикъл на ярко бяло и цикъл на пране с пара -- само за да назовем няколко. Започнахте прането си, но трябва да изскочите за поръчка? Изтеглете приложението LG ThinQ, за да управлявате LG интелигентната пералня с предно зареждане от вашия смартфон. Стартирайте цикли, проверете оставащото време и други.

Тази перална машина, сертифицирана по Energy Star, е с обем от 5,2 кубически фута, което я прави добър избор за двойки и малки семейства.

Търсите интелигентна комбинация от пералня и сушилня? Ако имате подходящата сушилня LG, тази пералня може автоматично да избере съвместим цикъл на сушене.

Вече се продава за $1099 (обикновено $1649).

Защо харесваме LG smart пералня с предно зареждане с TurboWash:

TurboWash на LG може да изпере пълен товар само за 30 минути. Може автоматично да се сдвои със съответстващата сушилня LG за съвместим цикъл на сушене. Може да се управлява и наблюдава от вашия смартфон. $1099 в LG

Кога трябва да си купя нова пералня?

Експертите казват, че трябва да сменяте старата си пералня на всеки 12,6 години. Те съобщават, че продължителността на живота на вашата машина може да варира в зависимост от редица фактори: стрес, абразия, поддръжка, технологични промени, мода, промяна в ценностите и други външни влияния на околната среда.

Разбира се, ако пералнята, която притежавате, просто не е подходяща за вас или вашето семейство, сега е чудесен момент да я смените, независимо кога сте я купили.

Коя е най-добрата пералня за закупуване?

Най-добрите перални машини за закупуване включват интелигентни функции като AI технология, Wi-Fi свързаност, антимикробни способности, супер скорост и набор от опции за цикъл на пране, за да се справят с малък или голям товар пране. Ако имате голямо семейство или знаете, че обичате да перете своята голяма завивка веднъж седмично, помислете за пералня с голям или свръхголям капацитет.

Най-добрите перални през 2023 г. отговарят на различни нужди. Без значение дали търсите пералня Samsung, пералня LG, пералня Maytag или се надявате да откриете най-високо оценен нов домашен уред, ние открихме най-добрите перални машини през 2023 г., които можете да пазарувате в момента .

Свързано съдържание от CBS Essentials  

Най-добрите хладилници през 2023 г. Най-добрите оферти за уреди през лятото на 2023 г.
Най-добрите електрически сушилни през 2023 г.
Най-добрите марки хладилници през 2023 г. Най-добрите оферти за вакуумни роботи за 2023 г.< br>Най-добрите сделки за съдомиялни през 2023 г
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР