Най-добрите години на Джон Иснър са по-скоро в миналото и

...
Най-добрите години на Джон Иснър са по-скоро в миналото и
Коментари Харесай

Бивш Мастърс шампион напусна US Open преждевременно с контузия в китката

Най-добрите години на Джон Иснър са по-скоро в предишното и американецът е застрашен загуба на мястото си в топ 50 за пръв път от над десетилетие насам. Бившият първенец на Мастърса в Маями обаче постоянно е опасност на шампионатите в неговата татковина го потвърди със скорошното си постигане на четвъртфиналите в Синсинати. Тези изяви на Иснър изрично го превръщаха в един от най-опасните непоставени играчи на тазгодишния US Open.

За страдание обаче 209-сантиметровият колос е получил контузия в китката по време на дуела си от първия кръг против Федерико Делбонис, в който не беше изправен пред нито една точка за пробив и завоюва с 3:0 сета. Това се явява първо въобще прибързано отдръпване за ветерана в съревнование от Големия шлем през неговата кариера, а огромният печеливш от обстановката е младокът Холгер Руне.

19-годишният датчанин за пръв път в миналото ще играе в третия кръг на конкуренцията в Ню Йорк, а там ще го чака среща с един всред международния номер девет Камерън Нори и опитния Жоао Соуса.

In my match yesterday I sustained a fall and subsequently fractured my left wrist. Extremely unfortunate and needless to say am pulling out of the tournament. See y’all in 2023.
— John Isner (@JohnIsner)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР