Най-добрите 32 тима от Бургас и Ямбол ще премерят сили

...
Най-добрите 32 тима от Бургас и Ямбол ще премерят сили
Коментари Харесай

Футболната фиеста на Фен Купа 2018 ще зарадва бургазлии този уикенд

Най-добрите 32 отбора от Бургас и Ямбол ще премерят сили на игрищата в състезателен комплекс „ Каменица Арена "

Радостин Кишишев, Милен Георгиев и голям брой ветерани на „ Черноморец " и „ Нефтохимик " измежду формалните посетители

Френският капитан мореплавател Жак Кусто е споделил: „ След като един път ви омагьоса, морето ви държи в плен на чара си цялостен живот ". Същото се отнася и за футбола - най-великата игра! В Бургас и Ямбол живеят доста почитатели, които носят футболния сексапил в сърцата си, а най-хубавото място за тях да изразят и споделят тази своя пристрастеност е на терена на най-големия и трогателен футболен шампионат за другари в България - Каменица Фен Купа 2018. Наздраве за тези почитатели и за идния четвърти районен полуфинал на Фен Купа 2018, който ще се състои този уикенд на игрищата в състезателен комплекс „ Каменица Арена " в Бургас.

Участници в четвъртия районен кръг са най-хубавите 32 тима от областите Бургас и Ямбол. Те ще спорят за купата „ Регионален първенец ", която ще разреши на един от тях да се класира за националните финали и да продължи по пътя към огромната премия - посещаване на мач на обичан футболен тим в границите на Европа.

Освен влиятелния приз и футболната чест, за която ще се борят всички тимове, за мотивацията на полуфиналистите ще се погрижат и звездните другари на Фен Купа, които ще гостуват на терен. Сред тях ще е именитият някогашен национал Радостин Кишишев, футболният исполин Милен Георгиев и цяла група ветерани на „ Черноморец " и „ Нефтохимик ".

Церемонията по откриването на бургаската Фен Купа 2018 ще се организира в 12:00 ч. в събота. След като дадат формален старт на мачовете и пожелаят триумф на участниците, Кишишев, Георгиев и останалите другари на Фен Купа ще показват футболното майсторство на Южното Черноморие в специфичен демо-мач. Срещата ще опълчи ветераните на „ Черноморец " и ветераните на „ Нефтохимик ". Без значение от изхода, страстите са обезпечени.

И тази година Фен Купа дружно със своите сътрудници ще предложи цялостна гама от футболни страсти на посетителите. Паралелно с мачовете край терените ще се организират голям брой занимателни игри и провокации с атрактивни награди за най-ловките участници.

Заповядайте и вие, другари, с цел да не изпуснете нито един от незабравимите футболни моменти. А в това време - наздраве за Фен Купа и следващото футболно лято! Снимки и още настояща информация за най-големия и трогателен футболен шампионат за фенове в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на формалната страница на шампионата http://fancup.kamenitza.bg.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР